Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Θα είναι "έγκλημα" για την Ημαθία και για το ποδόσφαιρο!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1708 φορές

Θα είναι "έγκλημα" για την Ημαθία και για το ποδόσφαιρο!

Μία ακόμη αδικία και απογοήτευση βιώνει η ιστορική "Βασίλισσα του βορρά", η οποία αν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του βορείου ομίλου της SL2, δεν κατόρθωσε να κερδίσει την άνοδο στα δύο διπλά μπαράζ που ακολούθησαν, με Λεβαδειακό και Λαμία.

Έτσι, το άκρως παράλογο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, την υποχρεώνει να γυρίσει σελίδα και να προετοιμαστεί για τη νέα αγωνιστική σεζόν, που θα την βρει ξανά στη ίδια κατηγορία!

Το τελευταίο διάστημα ακουγόταν όλο και πιο έντονα στα ποδοσφαιρικά στέκια (όχι μόνο της Ημαθίας), ότι η διοίκηση της οικογένειας Μπίκα σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κερδίσει την άνοδο. Και είναι κάτι που, αν πραγματικά συμβεί, θα πρόκειται για ένα μεγάλο "έγκλημα" όχι μόνο για το ποδόσφαιρο του νομού αλλά και όλης της Ελλάδας, αφού μια υγιής διοίκηση που αποτελεί κόσμημα για την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, θα έχει απομακρυνθεί απογοητευμένη από τα όσα συμβαίνουν στο πολύπαθο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η διοίκηση της "Βασίλισσας" με πολύ κόπο κατάφερε να "αναγεννήσει" την ιστορική ομάδα θέλοντας να την επαναφέρει στον θρόνο της, που δεν είναι άλλος από την Σούπερ Λίγκα. Και σίγουρα διαθέτει πολύ... εγωισμό για να πετάξει "λευκή πετσέτα", ιδιαίτερα μετά από μια σεζόν που κατά γενική ομολογία, μόνο αποτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για την Βεροιώτικη ομάδα.

Οι συγκυρίες ωστόσο δεν ήταν με το μέρος της "Βασίλισσας" και δεν κατάφερε στις λεπτομέρειες να πανηγυρίσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, αφού κάτι τέτοιο δεν εξαρτιόταν αποκλειστικά από τις δικές της ικανότητες και δυνάμεις. Μεγάλη ευθύνη έχει η πολιτεία, που με τις αναδιαρθρώσεις - "εκτρώματα" έχει αδικήσει σε τεράστιο βαθμό τη ΒΕΡΟΙΑ, με αποκορύφωμα την φετινή σεζόν όπου αν και πρωταθλήτρια, δεν κέρδισε την άνοδο για το "κλειστό κλαμπ" της SL1.

Υπάρχει σίγουρα απογοήτευση και πικρία, όμως είναι... ηλίου φαεινότερο ότι τα καλύτερα έρχονται! Ο φίλαθλος κόσμος επιστρέφει στο γήπεδο βλέποντας την υπερπροσπάθεια που γίνεται για να επανέλθει η αγαπημένη του ομάδα στο προσκήνιο και κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να γίνει.

Τώρα, σε αυτή την δύσκολη στιγμή, θα πρέπει να στηριχτεί από όλους το οικοδόμημα που χτίστηκε με τόσο κόπο και ιδρώτα. Και όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και κόσμος, σαν μια γροθιά, να δυναμώσουν από την αδικία και να κερδίσουν πανηγυρικά την επόμενη σεζόν αυτό που η "μοίρα" τους στέρησε φέτος!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS