ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 748 φορές

Παπαϊωάννου: "Δεν πανηγυρίζω από σεβασμό στη ΒΕΡΟΙΑ"

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετά το τέλος του επαναληπτικού αγώνα μπαράζ, δεν έκρυψε την ανακούφιση του για τον τρόπο που η ομάδα του εξασφάλισε την παραμονή, σχολιάζοντας πως δεν το πανηγυρίζει από σεβασμό στους ανθρώπους της ΒΕΡΟΙΑΣ για την προσπάθεια που έχουν κάνει.

Επανέλαβε δε, την πεποίθηση του πως πρέπει να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δυστυχώς φτάσαμε να παίξουμε μπαράζ πολύ αργά και αυτό είναι ψυχοφθόρο για όλους μας. Αλλά όλα καλά αφού το τέλος ήταν καλό. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι ώστε τα παιχνίδια να τελειώνουν πιο γρήγορα. Είναι δύσκολο για τους παίκτες και των δύο ομάδων».

Για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν: «Θα ξεκουραστούμε λίγο γιατί το έχουμε ανάγκη. Από το γήπεδο έφυγε ένας νικητής και ένας ηττημένος. Εγώ μπαίνω και στη θέση της Βέροιας. Είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Δεν θέλω να πανηγυρίζω και αυτοί ιδιοκτήτες είναι και έχουν στενοχώρια. Θα πρέπει κάτι να γίνει. Άποψή μου είναι να εκπροσωπούνται περισσότερες ομάδες από την επαρχία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχει δρόμο το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τη Βέροια για τη φιλοξενία. Πιστεύω και αυτοί είχαν το ίδιο εδώ».

Για μια υπόσχεση στον κόσμο: «Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση η Ευρώπη είναι δύσκολο. Είναι ένα θαύμα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι μια καλύτερη πορεία από τη φετινή γιατί δεν το αξίζαμε αυτό. Μέσα στο χειμώνα φύγαμε από το γήπεδό μας και παίξαμε εκτός λόγω κάποιων προβλημάτων στο γήπεδο. Είχαμε πολλά κρούσματα κορονοϊού. Κάποια παιδιά πέρασαν πολύ δύσκολα και δεν έχουν επανέλθει ακόμα. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά ίσως δώσαμε και προσπάθεια στο Κύπελλο. Δυστυχώς φτάσαμε με την ψυχή στο στόμα για την παραμονή. Το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Τέλος καλό όλα καλά».

πηγή: lamiaole.gr