Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πανελλήνια αναγνώριση για την "Βασίλισσα του βορρά"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1413 φορές

Πανελλήνια αναγνώριση για την "Βασίλισσα του βορρά"

Με τα καλύτερα λόγια αντιμετώπισε ο πανελλήνιος τύπος αλλά και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα, την φετινή προσπάθεια που έκανε η ΒΕΡΟΙΑ για την άνοδο στην SL1, μέσω των -εντελώς άδικων- αγώνων μπαράζ.

Μπορεί να αποτελούν... "παρηγοριά στον άρρωστο", ωστόσο οι "κυανέρυθροι" άκουσαν και πάλι κολακευτικά σχόλια μετά το τέλος και του Σαββατιάτικου αγώνα στην Λαμία, όπου ήταν για μία ακόμη φορά ανώτεροι και έδειξαν ότι είναι ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, προσπαθώντας με ορθό τρόπο να φτάσουν στη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να χαμογελάσουν.

Οι Βεροιώτες λοιπόν, που αναδείχθηκαν πρωταθλητές του βορείου ομίλου της SL2, έχασαν την άνοδο από μια ομάδα που υποβιβάστηκε αγωνιστικά από την SL1, αλλά της δόθηκε η δεύτερη ευκαιρία από το "σύστημα" για να παραμείνει στην... κλειστή λίγκα που έχει γίνει πλέον η μεγάλη κατηγορία!

Ας δούμε παρακάτω κάποια από τα σχόλια αθλητικών ιστοσελίδων:

SPORTIME: Στα δύο ματς οι Ημαθιώτες ήταν ανώτεροι. Έδειξαν πιο οργανωμένη ομάδα. Είχαν ποδοσφαιρική ταυτότητα, δημιουργούσαν φάσεις, έπαιζαν με πλάνο. Δεν μετράει, όμως, πάντα αυτό. Έτσι η επόμενη σεζόν θα τους βρει ξανά στη Super League 2 παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν από την αρχή της σεζόν.

SDNA: Πολύ καλή συνολικά η παρουσία της πρωταθλήτριας του Βορείου ομίλου της SL2 σε αυτά τα μπαράζ, ήταν η ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο και κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος και των δύο αγώνων, όμως κάτι πιθανώς η έλλειψη εμπειρίας, κάτι οι χαμένες ευκαιρίες και οι λεπτομέρειες ήταν αυτά που έγειραν την πλάστιγγα εις βάρος της Βασίλισσας του Βορρά. 

SPORT-FM: Πολύ καλό πρόσωπο και στο «Αθανάσιος Διάκος» από τους Ημαθιώτες, οι οποίοι πήραν προβάδισμα με τον Γιακουμάκη στο 27'. Ωστόσο, όχι μόνο δεν μπόρεσαν να βρουν το δεύτερο τέρμα που χρειάζονταν, αλλά είδαν τον -μεγάλο πρωταγωνιστή του διπλού συναπαντήματος (είχε σκοράρει και στο πρώτο ματς)-Ντάνι Μπεχαράνο να πετυχαίνει γκολάρα στο 78'.

A-SPORTS: Η μεγάλη χαμένη μετά από τέσσερα συνολικά μπαράζ (!), αν και πρωταθλήτρια του Βορείου Ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2, Βέροια άξιζε να έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στην κορυφαία κατηγορία. Το άκρως παράλογο, όμως, σύστημα διεξαγωγής της δεύτερης κατηγορίας την υποχρεώνει να γυρίσει σελίδα και να προετοιμαστεί για τη σεζόν 2022-23 που θα τη βρει ξανά στη Σούπερ Λίγκα 2.

FLNEWS: Άγγιξε το «θαύμα» η Βέροια. Η Βασίλισσα του Βορρά στάθηκε εξαιρετικά στο «Αθανάσιος Διάκος», όμως το 1-1 που απέσπασε δεν ήταν αρκετό για την άνοδο στη Super League.

GAZZETTA: H Bέροια προηγήθηκε, έβαλε δύσκολα στη Λαμία, αλλά πάλι το γκολ του Ντάνι Μπεχαράνο (είχε σκοράρει και στο πρώτο παιχνίδι) ήταν από... χρυσάφι και το 1-1 του «Αθανάσιος Διάκος» κράτησε τους Φθιωτούς στην Superleague.

METROSPORT: Τα έδωσε όλα η Βέροια αλλά δεν κέρδισε την άνοδο.

SOCCERPRΑCTOR: Έφτασε στην πηγή, αλλά δε μπόρεσε να “δροσιστεί” η Βέροια, που πάλεψε παλικαρίσια, αλλά το 1-1 στην έδρα της Λαμίας δεν έφτανε για να κάνει το άλμα για τη Σούπερ Λιγκ 1, όπου συνεχίζει η ομάδα της Φθιώτιδας. Η ομάδα της Ημαθίας νιώθει οτι δεν καρπώθηκε εκ του αποτελέσματος για αυτό που έδειξε να δικαιούται βάσει εικόνας, σταθερότητας, σε κανονική περίοδο και μπαράζ, τόσο με τον Λεβαδειακό, όσο κυρίως με τη Λαμία.  Η “Βασίλισσα” του Βορρά είναι “θύμα” των περιστάσεων, των συγκυριών και του συστήματος και δεν μπορεί να αλλάξει ταχύτητα, να βρεθεί στο “θρόνο” της και να γυρίσει εκεί που ανήκει, τουλάχιστον φέτος.  Αδικήθηκε και αδίκησε τον εαυτό της, έχοντας μοχθήσει και χάνοντας το στόχο στα σημεία και τις λεπτομέρειες.  Η τιτάνια προσπάθεια έγινε από την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη και δεν ακυρώνεται, κάτι που είδε και αναγνώρισε σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ελλάδα, αφού στα δυο ματς δε φάνηκε η διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στις δυο ομάδες.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS