Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Όχι δάκρυα γι' αυτή τη ΒΕΡΟΙΑ!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1834 φορές

Όχι δάκρυα γι' αυτή τη ΒΕΡΟΙΑ!

"Πάτησε" την Λαμία και έδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στην SL1 η ΒΕΡΟΙΑ, όμως στάθηκε άτυχη και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 στο πρώτο μπαράζ.

Πλέον το έργο των "κυανέρυθρων" γίνεται εξαιρετικά δύσκολο, καθώς στον επαναληπτικό του ερχόμενου Σαββάτου στην Λαμία θα πρέπει να κερδίσουν με δύο γκολ για να πανηγυρίσουν την άνοδο, ελπίζοντας σε ένα μικρό... θαύμα!

Μπροστά σε 3000 περίπου φιλάθλους, παρά τον κακό καιρό και το 3ημερο, η "Βασίλισσα του βορρά" ήταν κατά πολύ ανώτερη των αντιπάλων της, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως οι παίκτες της δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις πολλές τελικές που πραγματοποίησαν.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα Βεροιώτικα καρέ, άνοιξαν το σκορ από στημένη φάση, που είναι φέτος η «Αχίλλειος πτέρνα» της "Βασίλισσας". Στο 7’ ο Ταϊρόν εκτέλεσε φάουλ και ο Μπεχαράνο με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 0-1.

Η ΒΕΡΟΙΑ απείλησε στο 3' με την κεφαλιά του Φοφανά να φεύγει άουτ, στο 20’ με τον Μούργο να μη μπορεί να νικήσει από θέση τετ-α-τετ τον Σαράνοφ, μετά από όμορφη μπαλιά του Κάτσε, στο 40’ με τον γκολκίπερ της Λαμίας να νικάει τον Πεταυράκη, τον οποίο έβγαλε μόνο ο Πασάς και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Γιακουμάκης με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ αλλά και πάλι ο Σαράνοφ απόκρουσε.

Οι φιλοξενούμενοι, εκτός από το γκολ που πέτυχαν, είχαν μία ακόμη καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με την κοντινή κεφαλιά του Μπεχαράνο στο 23' να φεύγει άουτ.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ τα έπαιξε όλα για όλα και με την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της, είχε ένα... ανελέητο μονότερμα κλείνοντας στην περιοχή της την ομάδα της Λαμίας, που αμυνόταν με νύχια και με δόντια!

Στο 48' ο Φαφανά δεν κατάφερε με το κεφάλι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 52' ο Πεταυράκης, στο 54' ο Πασάς, στο 56' ο Μούργος και στο 59' ο Κάτσε να βρήκαν για λίγο δίχτυα σε αντίστοιχα σουτ που πραγματοποίησαν!

Στο 63’ η Λαμία βγήκε από το... παχνί της και είχε μια καλή στιγμή με τον Ρόμανιτς, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!

Το Δημοτικό στάδιο πήρε "φωτιά" στο 77’ όταν η "Βασίλισσα" κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τον Γιάννη Πασά, που με κοντινό πλασέ έπειτα από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!!

Εκεί όμως που όλο το γήπεδο ήταν στο πόδι για να σπρώξει τη ΒΕΡΟΙΑ στο νικητήριο γκολ, η τύχη και πάλι γύρισε την πλάτη στους "κυανέρυθρους", με τον Μανούσο να μπαίνει ωραία στην περιοχή και να νικάει με δυνατό σουτ τον Παπαδόπουλο, γράφοντας το τελικό 1-2 μέσα σε ψυχρολουσία!

Η "Βασίλισσα" προσπάθησε και πίεσε για την ισοφάριση στον υπολειπόμενο χρόνο, όμως δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ, χάνοντας μια ακόμη τεράστια ευκαιρία στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γιακουμάκη!

Διαιτησία: Αγκάγιεφ (Αμιράλι, Ζεϊνάλοφ)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Μαραγκός, Κάτσε (80’ Οικονόμου), Μούργος (80’ Καπνίδης), Γαβριηλίδης (77’ Μπλέτσας), Φοφανά (67’ Κουατέγκ), Πασάς, Γιακουμάκης.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τσανδάρης (57’ Νούνιεζ), Μανούσος (88’ Προβυδάκης), Ταϊρόν (46’ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπεχαράνο (60' Γκέντσογλου).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 13/6...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS