ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1494 φορές

Η Ρόδος ανακοίνωσε την παραχώρηση του Παπαστεφάνου στη ΒΕΡΟΙΑ

Η Ρόδος ανακοίνωσε τη παραχώρηση του Μανώλη Παπαστεφάνου στη ΒΕΡΟΙΑ, για την ομάδα Κ20. Υπενθυμίζουμε ότι στη ΒΕΡΟΙΑ έχει μεταγραφεί και ο Πέτρος Δημητριάδης του Άρη Αρχαγγέλου.

Η ανακοίνωση της Ρόδου αναφέρει:

«Άλλος ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, θα «δοκιμάσει» την ποδοσφαιρική του τύχη μακριά από τη Ρόδο. Πρόκειται για τον νεαρό Μανώλη Παπαστεφάνου ο οποίος θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην ομάδα Νέων της Βέροιας. Ο ΑΣ Ρόδος, αισθάνεται πραγματικά πολύ όμορφα, που δικοί του ποδοσφαιριστές επιλέγονται από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών στη χώρα μας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, με αφορμή την μετακίνηση του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά το τέλος της αποχώρησης μου από την ομάδα της Ρόδου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας, ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Κουμέντο και κ. Σάκη Ναλμπάντη για την υποστήριξη τους  και στη συνέχεια να ευχηθώ καλή σεζόν με υγεία και πραγματοποίηση όλων των στόχων της που έχει θέσει.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον προπονητή φυσικής κατάστασης και personal trainer κ. Μανώλη Βασιλειάδη ο οποίος τον τελευταίο χρόνο ασχολήθηκε προπονητικά μαζί μου βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τη φυσική μου κατάσταση. Κυρίως όμως, υποστηρίζοντας με στο κομμάτι της ψυχολογικής υποστήριξης κατορθώνοντας να με ανεβάσει στο υψηλότερο επίπεδο πρωταθλητισμού».

-Ο ΑΣ Ρόδος ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για τη συνεργασία που είχαν και του εύχεται καλή σταδιοδρομία».