ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 789 φορές

Βοσνιάδης: «Οδηγήσαμε τη ΒΕΡΟΙΑ σε λάθη»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ, ο προπονητής της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης ανέφερε:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παιδιών. Σίγουρα, υπάρχουν προβλήματα και θέλουμε βελτίωση τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Αυτό που με χαροποιεί είναι πως υπάρχει διάθεση και όρεξη από τα παιδιά. Δεν αλλάζουμε το πρόγραμμα μας, την ένταση της προπόνησης και συνεχίζουμε με το πλάνο που έχουμε στήσει.

Το σημαντικότερο είναι πως κερδίζοντας τα φιλικά παιχνίδια, θα υπάρχει και περισσότερη δουλειά από τους παίκτες μου. Πάμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε, για να φύγουμε όσο καλύτεροι μπορούμε από την προετοιμασία.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε κάποια πράγματα, κυρίως στον τρόπο που θα έπρεπε να πιέσουμε τη ΒΕΡΟΙΑ. Στο α' ημίχρονο που έπρεπε να πιέσουμε το κάναμε με λάθος τρόπο, αφού ήμασταν πολύ πίσω. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, οδηγήσαμε τη ΒΕΡΟΙΑ σε λάθη τα εκμεταλλευτήκαμε, βγάλαμε και την φάση που κερδίσαμε το πέναλτι. Δεν μας λέει τίποτα το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε...»