ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1010 φορές

Γκρανέρο: «Είναι σημαντικό να ενισχυθούμε άμεσα»

Προβληματισμένος από την απόδοση της ομάδας του στο σημερινό φιλικό με την ΑΕΛ, ήταν ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Χοσέ Γκρανέρο.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στα πολλά και εύκολα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, ενώ τόνισε ότι είναι σημαντικό να έρθουν άμεσα ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ώστε να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο kerkidasport.gr ο Χοσέ Γκρανέρο για το παιχνίδι:

«Κατά διαστήματα, όταν αρχίσαμε και δίναμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι, όταν αρχίσαμε και κάναμε περισσότερες επαφές με τη μπάλα, εκεί μοιάζαμε περισσότερο με ομάδα.
Στο τέλος όμως δεν ξέραμε να εκμεταλλευθούμε τα καλά μας στοιχεία για να κάνουμε την διαφορά, δεν δώσαμε υψηλό ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι.
Ένα ματς που ήταν πολύ διακοπτόμενο με βάση την δική μας απόδοση και δεν είδαμε αυτά που θέλαμε».

Για το ποια ήταν τα καλά στοιχεία που είδε από την ομάδα του:

«Στο μόνο που μπορώ να μείνω είναι το ότι πήραν αγωνιστικά λεπτά κάποιοι παίκτες που θα είναι πολύ χρήσιμοι κατά την διάρκεια της σεζόν.
Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να κοιτάξουμε και τα αρκετά λάθη που έγιναν και τα οποία θα πρέπει να διορθώσουμε, όπως για παράδειγμα το ότι πουλάμε πολύ εύκολα τη μπάλα στον χώρο του κέντρου. Είναι κάτι το οποίο κάνουμε κατ’ επανάληψη και θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτά όχι μόνο δεν επιτρέπονται σε υψηλό επίπεδο αλλά ούτε και σε ματς προετοιμασίας».

Για την μη χρησιμοποίηση του Βέρτζου στην αρχική ενδεκάδα:

«Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, απλά είναι θέμα προγραμματισμού και σχεδιασμού. Τον Βέρτζο τον ξέρουμε και τον έχουμε δει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποια παιδιά που ήρθαν αργότερα έπρεπε να πάρουν περισσότερα λεπτά, όπως για παράδειγμα οι Καλί, Μαλόν και Αμαραντίδης».

Για την ενίσχυση της ομάδας και το πόσοι παίκτες ακόμα θα αποκτηθούν:

«Το σημαντικό είναι να έρθουν άμεσα οι παίκτες, δεν έχει να κάνει μόνο με τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν. Θα πρέπει να κοιτάξουμε πολύ προσεκτικά γιατί οι προσθήκες που θα γίνουν είναι απαραίτητο να είναι και λίγο διαφορετικές. Εννοώ ότι θα πρέπει να αποκτηθούν παίκτες που είναι σε ομάδες, που κάνουν προπονήσεις και που έχουν αγωνιστικό ρυθμό, γιατί τα παιδιά που ήρθαν μέχρι τώρα δυσκολεύτηκαν αρκετά να φτάσουν στο επίπεδο που βρίσκονται οι υπόλοιποι παίκτες.
Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια πολύ σημαντική φάση της προετοιμασίας μας και επομένως θα πρέπει να έρθουν παίκτες έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα.
Έχουμε τρία φιλικά ακόμα για να μπορέσουμε να διορθώσουμε όσα πράγματα θέλουμε και να εγκλιματιστούν αυτοί οι ποδοσφαιριστές, αλλά όσο και αν δεν φαίνεται το πρωτάθλημα είναι προ των πυλών.
Επομένως θα πρέπει να έρθουν οι ποδοσφαιριστές άμεσα, να είναι έτοιμοι από άποψη φυσικής κατάστασης και να κάνουν την ποιοτική διαφορά που φαίνεται ότι χρειάζεται τόσο η ομάδα
Βρισκόμαστε σε προχωρημένες επαφές μαζί τους και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε την προσθήκη αρκετών και πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών».

Για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού:

«Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αλλάξει ο σχεδιασμός που είχαμε. Έχουν έρθει οι άνθρωποι, μίλησαν μαζί μας και μας διαβεβαίωσαν ότι ο σχεδιασμός θα συνεχίσει ως έχει.
Οι μεταγραφές που έχουν προχωρήσει με την προηγούμενη διοίκηση θα κλείσουν με την καινούργια».