ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1068 φορές

«Φωνάζει» για ενίσχυση η ΒΕΡΟΙΑ - Φιλική ήττα 1-0 και από την ΑΕΛ!

Στο... περιθώριο της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτως στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η «Βασίλισσα» έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης φιλικό αγώνα με την ομάδα της Λάρισας, από την οποία ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο είχε για μία ακόμη φορά αρκετές αδυναμίες και έδειξε ότι χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι 800 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου είδαν ένα μέτριο παιχνίδι, με τη ΒΕΡΟΙΑ να είναι καλύτερη στο πρώτο μέρος αλλά τους παίκτες της να μη μπορούν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Στο 3’ και 14’ τα σουτ των Μάνου και Μπεν έφυγαν λίγο άουτ, στο 27’ το απευθείας φάουλ του Μπαργκάν προσέκρουσε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ ενώ στο 35’ ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Αποστολίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το μακρινό σουτ του Μπεν.

Στο 40’ ο Βάσκες με εξαιρετική μακρινή μπαλιά βρήκε τον Μπαργκάν αλλά το σουτ του τελευταίου αποκρούστηκε δύσκολα από τον Αποστολίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπαργκάν σέντραρε από αριστερά αλλά ο Κοντοδήμος έδιωξε σωτήρια προ του Μαλόν.

Οι Λαρισαίοι από την πλευρά τους είχαν δύο καλές στιγμές στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, με τον Βερντού να εκμεταλλεύεται στο 38’ την άστοχη έξοδο του Καντιμοίρη αλλά να πλασάρει μόλις άουτ και τον ίδιο παίκτη να πιάνει ωραία κεφαλιά στο 45’ την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο γκολκίπερ της «Βασίλισσας».

Με την έναρξη της επανάληψης ο προπονητής της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης άλλαξε όλη της ενδεκάδα θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του, σε αντίθεση με τον Χοσέ Γκρανέρο που ξεκίνησε με τους ίδιους παίκτες.

Στο 50’ οι Βεροιώτες βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ όταν ο Μάνος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά την τελευταία στιγμή τον ανέκοψε ο Κουρτεσιώτης!

Ένα λεπτό αργότερα ο Μπεν βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Λάρισας και σε πλάγια θέση αλλά το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η ΑΕΛ σε μια από τις λίγες καλές στιγμές της κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ της.

Ήταν το 65ο λεπτό όταν ο Πινδώνης ανατράπηκε μέσα στην Βεροιώτικη περιοχή από τον Όστοϊτς, με τον διαιτητή Μαλούτα να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης γράφοντας το 0-1 για την ΑΕΛ.

Το ματς ολοκληρώθηκε στο 84ο λεπτό εξαιτίας προβλήματος στους προβολείς του γηπέδου και καθώς είχε πέσει το σκοτάδι στο Δημοτικό στάδιο!

Να σημειωθεί ότι στο σημερινό παιχνίδι έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της "Βασίλισσας" ο Ολλανδός επιθετικός Νάιτζελ Χάσελμπαϊνκ, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Διαιτητές: Μαλούτας, Καραγκιοζόπουλος, Παρασίου - Βρέσκας (Ημαθίας)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν (58' Κατσούλης), Αμαραντίδης (58' Ουνγιαλίδης), Καλί (58' Βέρτζος), Όστοϊτς, Βεργώνης, Βάσκες (69' Παπαδόπουλος), Παυλίδης (69' Χάσελμπαϊνκ), Μπαργκαν (69' Ντόγος), Μπεν, Μάνος (58' Σέντρικ).

ΛΑΡΙΣΑ: Αποστολίδης (46' Αθανασόπουλος), Κάστελς (46' Εσπιν), Σαρακατσάνος (46' Μελισσας), Κοντοδήμος (46' Κουρτεσιώτης), Νεμπεγλέρας (46' Καρανίκας), Τζούνιορ (46' Τσεμπερίδης), Περίκο (46' Πινδώνης), Στεφανίδης (46' Φορνέρ), Τσιλιγκίρης (46' Μπλέντι), Μουλόπουλος (46' Σουάνης), Βερντού (46' Γκούρτσας).

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...