• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 497 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Εν αναμονή των εξελίξεων…

Εν αναμονή των εξελίξεων σε πολλά μέτωπα, βρίσκονται οι άνθρωποι της «Βασίλισσας», με πρώτο και καλύτερο, αυτό των αγώνων μπαράζ με την Λαμία ή τον Απόλλωνα Σμύρνης, για μια θέση στην SL1.

Τι άλλο όμως περιμένουν, πέρα από τον ορισμό των μπαράζ, ύστερα από την τροπή που πήραν τα πράγματα, με τις δύο ήττες από τον Λεβαδειακό;  Λίγα, αλλά πολύ σημαντικά, που θα κρίνουν μάλιστα και την παραπέρα τύχη της ΒΕΡΟΙΑΣ και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο.

Πρώτα απ΄ όλα, να οριστεί το επόμενο Δ.Σ. της Super League και μάλιστα πριν την απόφαση για την τύχη του Παναιτωλικού, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα γίνει επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι άουτ. Να σημειωθεί ότι, σε μία πιθανή τιμωρία του Παναιτωλικού από το αρμόδιο όργανο (η εισήγηση της Επιτροπής είναι υποβιβασμός της ομάδας του Αγρινίου) και αφού θα έχει γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας, τότε θα υποβιβαστεί τυπικά ο Απόλλων Σμύρνης και η ΒΕΡΟΙΑ με τη Λαμία δεν θα χρειαστεί να δώσουν τους δύο μεταξύ τους αγώνες μπαράζ, αφού από τη νέα περίοδο θα αγωνίζονται στην SL1.

Το τρίτο που προσδοκούν στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και θα το «κυνηγήσουν» με κάθε τρόπο, από τη στιγμή που στην Ελλάδα ζούμε και το ζητούν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, είναι η αναδιάρθρωση της SL1, προκειμένου να αγωνιστεί η «Βασίλισσα» στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που το δικαιούται απόλυτα ύστερα από την κατάφορη αδικία που συνεχίζει να γίνεται εις βάρος της!

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, όλα είναι ανοιχτά, όλα είναι στο τραπέζι και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο…

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"