Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μπίκας: "Έρμαια της Super League"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1203 φορές

Μπίκας: "Έρμαια της Super League"

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, Αχιλλέας Μπίκας χαρακτήρισε λυπηρή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα μπαράζ να είναι στον «αέρα».

Την άποψη ότι η Super League έπρεπε να επικυρώσει τη βαθμολογία εξέφρασε ο Αχιλλέας Μπίκας. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 τοποθετήθηκε σχετικά με την αβεβαιότητα που επικρατεί για τη διεξαγωγή των μπαράζ και ανέφερε:

«Είναι λυπηρή η κατάσταση. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι η Super League 1 προσπαθεί να συκοφαντήσει τη Super League 2 για το ότι δεν ξεκινάει όταν πρέπει ή ότι αργεί να τελειώσει. Φέτος ενώ οι ομάδες μας ήταν νομότυπες σε όλα, έχουμε βρεθεί εμείς αν και πρωταθλητές έρμαια της Super League 1 και να περιμένουμε πότε θα δεήσει να επικυρώσει για ν' αγωνιστούμε στο δεύτερο μπαράζ που θα μας δώσει την άνοδο».

Σε επισήμανση ότι η εκκρεμοδικία είναι στην ΕΠΟ, ο Μπίκας απάντησε:

«Αν ήθελε η Super League θα μπορούσε να επικυρώσει, καθώς δεν εμπίπτει στο άρθρο για ενστάσεις».

Για το πώς αντιμετωπίζει η ΒΕΡΟΙΑ την όλη κατάσταση είπε:

«Έχουμε πολύ έμπειρο επειτελείο, έμπειρη διοίκηση που μπορεί να χειριστεί αυτή την κατάσταση που δεν παύει να θεωρείται μη φυσιολογική. Δεν γίνεται μια ομάδα που έδωσε 32 ματς Κυριακή Τετάρτη να ταλαιπωρείται μέσα στο καλοκαίρι και να περιμένει πότε θα δώσει τον επόμενο αγώνα.

Έτσι όπως είναι οι ημερομηνίες και αν δεν κερδίσει ο Παναιτωλικός σε πρώτο βαθμό την υπόθεση, η πιο πιθανή ημερομηνία για το πρώτο παιχνίδι είναι η 12η Ιουνίου. Θα κλείσουμε ένα μήνα απραξίας μετά από πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών. Είναι απαράδεκτο. Πρέπει να παρέμβει η Πολιτεία και να δώσει λύση. Πώς ένας παράγοντας της Β' Εθνικής του χρόνου να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο;».

Απόδοση: FL News

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS