Εκτύπωση αυτής της σελίδας
SL2: Με Νίκη Βόλου η Κ20 της ΒΕΡΟΙΑΣ στα προημιτελικά
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 714 φορές

SL2: Με Νίκη Βόλου η Κ20 της ΒΕΡΟΙΑΣ στα προημιτελικά

Έγιναν γνωστά από τη διοργανώτρια τα ζευγάρια των προημιτελικών του πρωταθλήματος της SL2 Κ20, με τη ΒΕΡΟΙΑ να αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 22/5, με εξαίρεση το ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ στο Βόλο που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/5 στις 6μμ. 

Αναλυτικά:

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την ολοκλήρωση των αγώνων και της 10ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Νέων Κ-20 Super League 2, διεξήχθη κλήρωση στα γραφεία της διοργανώτριας για τις δύο αγωνιστικές ημέρες της προημιτελικής φάσης του εν λόγω πρωταθλήματος. Στην κλήρωση για την προημιτελική φάση συμμετείχαν οι ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση από κάθε όμιλο και οι δύο καλύτερες δεύτερες ομάδες, οι οποίες θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες από όπου θα προκύψουν οι ΠΑΕ που θα αγωνιστούν στο Final Four για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Την πρώτη θέση στους ομίλους τους κατέκτησαν: ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ (1ος), ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ (2ος), ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (3ος), ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (4ος), ΠΑΕ Α.Ε.Λ (5ος), ΠΑΕ Α.Ο ΞΑΝΘΗ (6ος).

Kαλύτερες δεύτερες βαθμολογικά ομάδες τερμάτισαν η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ (2ος Όμιλος) και η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (5ος Όμιλος).

Σάββατο 21.05.2022 / 18:00

Π. Μαγουλάς, Νίκη Βόλου – ΝΠΣ Βέροια

Κυριακή 22.05.2022 / 16:30

Φ. Βαρδαξής, Κηφισιά - Χανιά

Κυριακή 22.05.2022 / 17:00

Α.Ε ΑΟ Ξάνθη Γ1, Α.Ο. Ξάνθη – ΑΕΛ

Ηγουμενίτσας, Θεσπρωτός – Αιγάλεω

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS