ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1847 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Στην... αναμονή για τα δεύτερα μπαράζ

Την επικύρωση της βαθμολογίας της SL1 περιμένουν στη ΒΕΡΟΙΑ, ώστε να γίνουν γνωστές οι ημερομηνίες των αγώνων μπαράζ που θα δώσει με την προτελευταία της βαθμολογίας Λαμία (εκτός απροόπτου), για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία.

Η Super League προγραμμάτισε Δ.Σ. επικύρωσης την ερχόμενη Πέμπτη 19 Μαΐου, αλλά η εκκρεμοδικία που υπάρχει στην Επιτροπή Δεοντολογίας σχετικά με την υπόθεση του Παναιτωλικού, δεν αποκλείεται να πάει πίσω τις διαδικασίες.

Οι δύο αυτοί αγώνες μπαράζ είναι προγραμματισμένοι για τις 22 και 29 Μαΐου, όμως το γεγονός ότι στις 25/5 θα εκδικαστεί η υπόθεση της ομάδας του Αγρινίου για το ματς με τον Ο.Φ.Η., καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη της επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι άουτ.

Όποια και αν είναι η απόφαση, θα υπάρχει δυνατότητα έφεσης και στην καλύτερη των περιπτώσεων φαίνεται ότι θα πάμε για μετάθεση μίας εβδομάδας.

Με τα έως τώρα δεδομένα η Λαμία είναι στη 13η θέση της SL1, όμως εάν τιμωρηθεί ο Παναιτωλικός, τότε τη θέση της ομάδας της Φθιώτιδας στα μπαράζ θα πάρει ο Απόλλων Σμύρνης.

Η σειρά των αγώνων μπαράζ θα γίνει γνωστή μετά από κλήρωση που θα διενεργήσει (αν όλα πάνε καλά) την ερχόμενη Πέμπτη 19/5 η ΕΠΟ, η οποία έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης των δύο αυτών αγώνων.