ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1257 φορές

Το πάθος του αρχηγού και οι "στιγμές" που έκριναν την άνοδο!

Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ματς στην Ημαθία, η "Βασίλισσα του Βορρά" έδειξε βελτιωμένη στη Βοιωτία, πιο αποφασιστική και επιθετικογενής, ωστόσο και πάλι αποδείχτηκε "φλύαρη" και αναποτελεσματική, στις ευκαιρίες που δημιούργησε, γνωρίζοντας δεύτερη ήττα με το ίδιο σκορ (1-0) από τον Λεβαδειακό.

Οι γηπεδούχοι, που έπαιζαν για δύο αποτελέσματα, θορυβήθηκαν από τις 2-3 καλές ευκαιρίες των Βεροιωτών στο ξεκίνημα του αγώνα και στην συνέχεια φύλαξαν περισσότερο τα νώτα τους, δίνοντας βάρος στη μεσοαμυντική τους λειτουργία, ενώ επιθετικά δεν απείλησαν καθόλου την άμυνα της "Βασίλισσας", με τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο, που έπαιξε αντί του τραυματία Βελλίδη, να είναι στο μεγαλύτερο διάστημα "θεατής" του αγώνα!

Ωστόσο, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που χαμογέλασε και πάλι, αφού στην μοναδική του επίσκεψη στην Βεροιώτικη περιοχή, κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα και να πανηγυρίσει την άνοδο.

Όπως ανέφεραν στις δηλώσεις τους οι δύο προπονητές, το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και αυτές οι "στιγμές" δεν ήταν με το μέρος της ΒΕΡΟΙΑΣ στα δύο μπαράζ κόντρα στον Λεβαδειακό. Γιατί, σίγουρα θα ήταν... άλλα ματς, αν έμπαινε το γκολ του Πασά στο 3ο λεπτό του πρώτου αγώνα ή αν κατάφεραν να σκοράρουν οι Μαραγκός (κοντινή κεφαλιά) και Γιακουμάκης (τετ-α-τετ) στο ξεκίνημα του επαναληπτικού αγώνα! Αντίθετα, οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν αυτές τις "στιγμές", πετυχαίνοντας από ένα γκολ στις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησαν και στα δύο παιχνίδια.

Ας μην ξεχνάμε και τις ατυχίες με τους τραυματισμούς του Κουάτενγκ πριν τα μπαράζ, του Βελλίδη στο πρώτο ματς, αλλά και του Σκόνδρα στο ξεκίνημα του δεύτερου μπαράζ με τον Λεβαδειακό!

Φυσικά δεν παραγνωρίζουμε ότι έγιναν και λάθη στο αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο ο "απολογισμός" καλό θα είναι να γίνει στο τέλος, μιας και ακολουθούν δύο οριακά ματς με την Λαμία, που θα κρίνουν οριστικά την άνοδο της ιστορικής "Βασίλισσας" στη μεγάλη κατηγορία.

Από το δεύτερο μπαράζ με τον Λεβαδειακό, κρατάμε την θέληση που είχαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, αλλά και το πάθος που έβγαλαν κάποιοι, με μπροστάρη τον αρχηγό Στέλιο Μαραγκό που ήταν συγκινητικός από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό!

Σε αντίθεση με το πρώτο μπαράζ που η ομάδα ήταν νευρική, στον επαναληπτικό έδειξε ότι έχει πίστη για την ανατροπή, μεταφέροντας το άγχος και τη νευρικότητα στους γηπεδούχους, όμως δυστυχώς δεν είχε την τύχη και την αποτελεσματικότητα και μοιραία έχασε την άνοδο.

Πλέον, μπροστά είναι τα δύο ματς με την Λαμία (όποτε γίνουν αυτά), που οι Βεροιώτες θα πρέπει να υπερβάλλουν τους εαυτούς τους, αν θέλουν του χρόνου να αγωνίζονται στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου!