Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το "ντού" των ανεγκέφαλων που αμαύρωσαν την φιέστα του Λεβαδειακού (φωτο-βίντεο)

Το "ντού" των ανεγκέφαλων που αμαύρωσαν την φιέστα του Λεβαδειακού (φωτο-βίντεο)

Ο Λεβαδειακός νίκησε και στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ με 1-0 τη ΒΕΡΟΙΑ, στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και πανηγύρισε την επιστροφή του στην Superleague.

Ωστόσο, κάποιοι ανεγκέφαλοι οπαδοί των γηπεδούχων αμαύρωσαν την φιέστα της ομάδας τους, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα. 

Το γκολ του Γκάμπριελ, στις καθυστερήσεις ναι μεν έδωσε πανηγυρικό τόνο στην άνοδο των Βοιωτών, αλλά προκάλεσε... αλαλούμ στον αγωνιστικό χώρο, με οπαδούς του Λεβαδειακού να πηδάνε στο χορτάρι, να επικρατεί γενική σύρραξη και τον Πεταυράκη να βρίσκεται σωριασμένος στο έδαφος από επίθεση οπαδού των γηπεδούχων!

Το παιχνίδι διακόπηκε για δέκα λεπτά, οι Βεροιώτες μέσω του δ/ντα συμβούλου Αχιλλέα Μπίκα, του γενικού δ/ντη Γιώτη Τσαλουχίδη και του αρχηγού της ομάδας Στέλιου Μαραγκού, ζήτησαν από τον Αζέρο διαιτητή να διακόψει τον αγώνα, όμως αυτός τους ενημέρωσε ότι σκοπός του είναι να ολοκληρώσει το παιχνίδι (έγραψε τα όσα έγιναν στο Φ.Α.), ο ισχυρός άνδρας των Βοιωτών Γιάννης Κομπότης βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο για τις απαραίτητες διαβουλεύσεις και τελικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με τη ΒΕΡΟΙΑ να έχει έναν παίκτη λιγότερο στο γήπεδο και τον Λεβαδειακό στο τέλος να πανηγυρίζει την επιστροφή του στην SL1, μέσα σε κλίμα εκνευρισμού και απογοήτευσης για τα θλιβερά γεγονότα που έγιναν!

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από το "ντού" των οπαδών του Λεβαδειακού και τον τραυματισμό του Πεταυράκη.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS