ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1044 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Επιστροφή στη βάση - Την Τετάρτη φιλικό με ΑΕΛ

Στην βάση της επέστρεψε το πρωί της Τρίτης (05/08) η αποστολή της «Βασίλισσας του βορρά», μετά από παραμονή εννέα ημερών στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας όπου και πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Πλέον οι «κυανέρυθροι» μπαίνουν στην τελική ευθεία για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, ξεκινώντας το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους που περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου και δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Η αρχή θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (06/08), καθώς οι Βεροιώτες θα υποδεχθούν στις 7μμ στο Δημοτικό στάδιο της πόλης την ομάδα της Λάρισας, που επέστρεψε φέτος δριμύτερη στο πρωτάθλημα της Football League.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, που είναι σίγουρο ότι θα συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών φιλάθλων και των δύο ομάδων, ο προπονητής της «Βασίλισσας» Χοσέ Γκρανέρο θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του, με εξαίρεση τους Καλτσά και Εσπάρθα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στον αστράγαλο ενώ ο Ισπανός αντιμετωπίζει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθούν απο τον προπονητή τους.

Στον αντίποδα, ντεμπούτο με την «κυανέρυθρη» φανέλα θα κάνει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ολλανδός επιθετικός Νάιτζελ Χάσελμπαϊνκ.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της "Βασίλισσας" για την έναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αύριο (06/08/2014) και ώρα 19.00 την Α.Ε.Λ. στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Για την αναμέτρηση ισχύει γενική είσοδος στην τιμή των 5€.