Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ - Λεβαδειακός 0-1: Η απόδοση των "κυανέρυθρων"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 753 φορές

ΒΕΡΟΙΑ - Λεβαδειακός 0-1: Η απόδοση των "κυανέρυθρων"

Δεν κατάφερε να πιάσει την καλή της απόδοση η «Βασίλισσα» στο πρώτο μπαράζ ανόδου και ηττήθηκε εντός έδρας από τον πιο ψύχραιμο Λεβαδειακό με 1-0.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, που δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Κουάτενγκ και Φοφανά, στάθηκε στη νευρικότητα που έδειξαν οι περισσότεροι παίκτες του, τονίζοντας ότι στον επαναληπτικό της Λιβαδειάς η ομάδα του θα τα δώσει όλα για την άνοδο.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός, προτίμησε να ξεκινήσει το παιχνίδι, με τους παίκτες που έδωσε πιο πολλά λεπτά συμμετοχής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.  Έτσι κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Βελλίδης, που ήταν σταθερός και με σωτήριες επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε.

Ο Μπουκουβάλας ίσως θα έπρεπε να πάρει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, έβγαλε σέντρες από τα δεξιά, δεν απέφυγε όμως κάποια λάθη στον αμυντικό τομέα, Ο Πεταυράκης δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, κυρίως σε ότι αφορά τις πλαγιοκοπήσεις και είχε αρκετά λάθη στα τελειώματα. Μαραγκός και Σκόνδρας κέρδισαν και έχασαν μονομαχίες, από τους δυνατούς και υψηλόσωμους επιθετικούς αντιπάλους.

Τα δύο αμυντικά χαφ, ο Οικονόμου και ο Γαβριηλίδης, βρέθηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό και δεν βοήθησαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας τους, ενώ ανασταλτικά έχασαν και αυτοί αρκετές μονομαχίες.

Ο Κάτσε έπαιξε σε ένα ρόλο κουβαλητή της μπάλας, πίσω από τους δύο προωθημένους, ενώ πλάγιαζε στην αριστερή πτέρυγα, χωρίς όμως να μπορέσει να ανταποκριθεί όσο το απαιτούσαν οι περιστάσεις του αγώνα. Σε ρηχά νερά ο Μούργος στο δεξί άκρο της επίθεσης, δεν τον αισθάνθηκε η αντίπαλη άμυνα.

Ο Πασάς δεν μπόρεσε να βοηθήσει όπως σε άλλα παιχνίδια, ενώ ο Γιακουμάκης ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, με συνεχές τρέξιμο σε όλα τα μήκη και πλάτης του γηπέδου και  μονομαχίες με σκληροτράχηλους αμυντικούς των φιλοξενουμένων.

Ο Μπλέτσας που μπήκε αλλαγή στο 65΄, μαζί με τον Ορφανίδη, βοήθησε περισσότερο από τον δεύτερο, ο οποίος δεν βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, κάτι που το είχε ανάγκη η ομάδα του εκείνο το χρονικό σημείο.

Δεν έδωσε το κάτι παραπάνω από τον Κάτσε, τον οποίο αντικατέστησε ο Πόζογλου στο 77’, ενώ μόλις ένα 10λεπτο αγωνίστηκαν οι Καπνίδης, Παπαχρήστος, χωρίς και αυτοί να προσφέρουν κάτι καλύτερο από τους συμπαίκτες τους που αντικατέστησαν.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS