ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1335 φορές

Το sold out και... η νευρική "Βασίλισσα"!

Δεν τα κατάφερε η ΒΕΡΟΙΑ στον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ ανόδου στην SL1, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Λεβαδειακό.

Έτσι, οι "κυανέρυθροι" θα πάνε με μειονέκτημα στον επαναληπτικό της Λιβαδειάς, την ερχόμενη Κυριακή 15/5 (16:30), όμως είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για όλα, ώστε να φέρουν την πολυπόθητη άνοδο στην Ημαθία.

Αυτό που στεναχώρησε περισσότερο τους Βεροιώτες, ήταν ότι πίκραναν τους πολυπληθείς φιλάθλους τους, που γέμισαν μετά από πολλά χρόνια τις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου, εξαντλώντας μάλιστα όλα τα εισιτήρια του αγώνα!!

Γι' αυτό τον κόσμο που επέστρεψε στο γήπεδο, θέλοντας να βοηθήσει την αγαπημένη του "Βασίλισσα" να κατακτήσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, η ομάδα θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτό στην Λιβαδειά, ώστε να κάνει την "υπέρβαση" και να πάει κόντρα στα προγνωστικά, φτάνοντας στην ανατροπή που θα της δώσει το εισιτήριο για την SL1.

Και είναι σίγουρο ότι στη μακρινή Βοιωτία οι φίλοι της "Βασίλισσας του βορρά" δεν θα αφήσουν την ομάδα μόνη, αφού ήδη έχουν ξεκινήσει την οργάνωση για την "εκστρατεία της ανόδου"!

Η συγκλονιστική αυτή παρουσία των "κυανέρυθρων" φιλάθλων, που σίγουρα λίγοι την περίμεναν σε τέτοιο βαθμό (αριθμητικά), ίσως μετέφερε περισσότερο άγχος και νευρικότητα στους ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη, οι οποίοι όσο περνούσε η ώρα και δεν ερχόταν το γκολ, έδειχναν να χάνουν την ηρεμία τους στο παιχνίδι, να κάνουν εύκολα λάθη και να μην έχουν την απαραίτητη ψυχραιμία για να μπορέσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, μετά το τέρμα που δέχτηκαν.

Κάτι το οποίο μας τόνισε, στην σύντομη κουβέντα μας μετά την λήξη του αγώνα, ο παλιός προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Τέλης Μπατάκης, που παρακολουθεί συχνά αγώνες της "Βασίλισσας", λέγοντας με την καλή έννοια, ότι "η συγκλονιστική παρουσία των φιλάθλων άγχωσε ως έναν βαθμό τους παίκτες. Και είναι λογικό καθώς όλη την χρονιά έπαιζαν μπροστά σε λιγότερα από 1000 άτομα και ξαφνικά είδαν μπροστά τους 4500-5000 κόσμο"!