Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε ρυθμούς… μπαράζ κινείται η Ημαθία!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1456 φορές

Σε ρυθμούς… μπαράζ κινείται η Ημαθία!

Πρωτοφανής ξεσηκωμός, για τα δεδομένα της «αναγεννημένης» ΒΕΡΟΙΑΣ, επικρατεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας αλλά και σε ολόκληρο το νομό, ενόψει του πρώτου αγώνα για τα μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο την Κυριακή 8/5 (16:30).

Η «Βασίλισσα του βορρά» βρίσκεται… δύο ματς μακριά από την Super League, κάτι που έχει κάνει τον φίλαθλο κόσμο της να παραμερίσει τις όποιες πικρίες έχει τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα μετά την διάλυση της παλιάς ΠΑΕ, επιστρέφοντας πολλοί από αυτούς στο γήπεδο μετά από αρκετά χρόνια «αποχής»!

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ έκανε την σωστή κίνηση, βάζοντας γενική είσοδο 5 ευρώ στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι (δωρεάν είσοδος για τα παιδιά κάτω των 18 ετών - ισχύουν τα διαρκείας), με τους φιλάθλους πλέον να καλούνται να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Βέροιας και να επιβραβεύσουν με αυτό τον τρόπο την αγαπημένη τους ομάδα, για την εκπληκτική πορεία που πραγματοποίησε την φετινή σεζόν.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ολόκληρος ο νομός Ημαθίας κινείται σε ρυθμούς… μπαράζ, με αφίσες και αυτοκίνητα με μεγάφωνα να καλούν τους φιλάθλους στο ματς, με την ΕΠΣ Ημαθίας να μεταθέτει αγώνες από Κυριακή σε Σάββατο, ώστε να μπορέσουν τα μέλη των ομάδων της Β’ κατηγορίας να παρακολουθήσουν το σπουδαίο αυτό παιχνίδι, με τον Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ «Θύρα 4» και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» να απευθύνουν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο.

Η ΒΕΡΟΙΑ παίζει την Κυριακή το κρισιμότερο ματς της σύγχρονης ιστορίας της και δεν πρέπει να λείψει κανείς!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS