ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1078 φορές

Σε αγώνα μπαράζ η ΒΕΡΟΙΑ νίκησε Δερμιτζάκη και Ταουσιάνη! (φωτο)

Πολλά είναι τα κοινά σημεία ανάμεσα στους προπονητές των πρωταθλητών των δύο ομίλων της SL2, ΒΕΡΟΙΑΣ και Λεβαδειακού.

Παύλος Δερμιτζάκης και Γιάννης Ταουσιάνης, είναι καλοί φίλοι και έχουν υπάρξει συνεργάτες στο παρελθόν, ενώ πιο παλιά ο πρώτος είχε ποδοσφαιριστή τον δεύτερο.

Μάλιστα, σε ένα παιχνίδι μπαράζ αντιμετώπισαν την "Βασίλισσα του βορρά", από την οποία και ηττήθηκαν.

Ήταν η σεζόν 2002-2003, η δεύτερη συνεχόμενη περίοδος που η ΒΕΡΟΙΑ αγωνιζόταν στην χαμηλότερη κατηγορία που έπαιξε ποτέ στην ιστορία της, μετά τον κατατρεγμό από το κατεστημένο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, την γνωστή τότε «παράγκα», προερχόμενη μάλιστα από μία πολύ καλή τριετία στην Α' Εθνική (1996-1999).

Εκείνη λοιπόν την περίοδο, τερμάτισε πρώτη στον 3ο όμιλο της Δ' Εθνικής και πάλι όμως, όπως και φέτος, δεν πήρε απευθείας το εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία και αναγκάστηκε να το διεκδικήσει σε αγώνα μπαράζ, με αντίπαλο τον Ατσαλένιο, πρωταθλητή του 6ου ομίλου, στο ουδέτερο γήπεδο του Θρασύβουλου στην Φυλή Αττικής.

Προπονητής τότε της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν ο σημερινός Γενικός Διευθυντής της, Γιώτης Τσαλουχίδης και παίκτης της ο Γιάννης Μαντζιαρίδης, που σήμερα είναι γυμναστής της ομάδας.

Αντίπαλός της ήταν ο τωρινός προπονητής της, Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος καθόταν στον πάγκο του Ατσαλένιου, ενώ αρχηγός της Κρητικής ομάδας ήταν ο Γιάννης Ταουσιάνης (κεντρική φωτο), σημερινός προπονητής του Λεβαδειακού, με τον οποίο ως γνωστόν η «Βασίλισσα» θα διεκδικήσει σε διπλούς αγώνες μπαράζ την άνοδο στην SL1.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το μπαράζ της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ατσαλένιο έγινε την Κυριακή 21 Ιουνίου του 2003, στο γήπεδο της Φυλής και η "Βασίλισσα" νίκησε με σκορ 2-1 (5'- 90' Καφές, 76' Τριανταφύλλου), κερδίζοντας την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία και έχοντας την συμπαράσταση 500 περίπου φίλων της που ταξίδεψαν στην Αττική!