ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2067 φορές

Στη «Βασίλισσα» ο Νάιτζελ Χάσελμπαϊνκ! (video)

Παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι από σήμερα ο Ολλανδός Νάιτζελ Χάσελμπαϊνκ (ανιψιός του μεγάλου Τζίμι-Φλόιντ), ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «κυανέρυθρους».

Ο 23χρονος επιθετικός, με τον οποίο οι Βεροιώτες βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες μέρες, έφτασε σήμερα το πρωί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και αφού έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας 2 ετών.

Ο Χάσελμπαϊνκ, που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στην κορυφή όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης αλλά και ως κρυφός φορ, έχει ύψος 1,68 μέτρα και διακρίνεται ιδιαίτερα για την ταχύτητά του.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αϊντχόφεν κι έπειτα έπαιξε στη Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Χάμιλτον Ακαντέμικαλ (27 συμ. / 3 γκολ) και στην Σεντ Μίρεν (32 συμ. / 6 γκολ), ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Σεντ Τζόνστον, συμπληρώνοντας 66 συμμετοχές με 12 γκολ και βοηθώντας τη ν’ αναδειχθεί Κυπελλούχος πέρυσι στη Σκωτία.

Η ανακοίνωση της Βεροιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή Nigel Hasselbaink.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της "Βασίλισσας" και να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της».

O Nigel Hasselbaink θα αγωνίζεται με το Νo 10".

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΑΣΕΛΜΠΑΪΝΚ