ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1085 φορές

Γκρανέρο: «Περιμένουμε τη μεταγραφική ενίσχυση»

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του ήταν μετά το τέλος του φιλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στο kerkidasport.gr για το παιχνίδι αλλά και για την μεταγραφική ενίσχυση που θέλει η ομάδα του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα προσεχή 24ωρα θα ολοκληρωθούν 1-2 κινήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν ακόμα τόσο έτοιμοι, έχοντας απέναντί μας μια ομάδα περισσότερο προετοιμασμένη.

Το ρόστερ μας είναι ακόμα περιορισμένο ενώ μας έλειψαν και οι Αμαραντίδης, Εσπάρθα και Καλί που δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι.

Κατεβήκαμε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας και η κόπωση ήταν φανερή στους ποδοσφαιριστές μου.

Παρόλα αυτά μένω ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που είχαν, καθώς κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος όπως γνωρίζετε διατήρησε τον βασικό κορμό του από πέρσι. Είναι μια ομάδα συμπαγής με παίκτες που γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους.

Θα μου άρεσε αυτό το παιχνίδι να γίνει πιο αργά, αλλά παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος από την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μου, οι οποίοι έκαναν μια τίμια δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δίνουμε λεπτά συμμετοχής και σε κάποια νεαρά παιδιά μέχρι το ρόστερ να είναι αυτό που περιμένουμε.

Σε ερώτησή μας για το πότε περιμένει να ολοκληρωθεί το ρόστερ, είπε:

«Ελπίζω το συντομότερο δυνατό καθώς όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να ενσωματωθούν και αυτοί με τα υπόλοιπα παιδιά και να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο προετοιμασίας. Επομένως τους θέλουμε το γρηγορότερο κοντά μας.

Περιμένουμε τη μεταγραφική ενίσχυση και πιστεύω ότι θα έχουμε αυτή την εβδομάδα κάποιες προσθήκες.

Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με κάποιους παίκτες και είναι θέμα ωρών ή ημερών ώστε να κλείσουν κάποιες υποθέσεις. Δεν έχω παράπονο από τους ανθρώπους της ομάδας που δουλεύουν πολύ πάνω σ’ αυτό το κομμάτι.

Πιστεύω ότι  θα γίνουν ακόμα 5-6 προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό. Αυτό που επιθυμώ είναι να δουλέψω με ένα ρόστερ 22-23 ατόμων».