ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1128 φορές

Να σφυρίξει το ντέρμπι αξιολογημένος διαιτητής!

Η φοβική αντιμετώπιση που έχει στα τελευταία παιχνίδια της η ΒΕΡΟΙΑ από την διαιτησία, η οποία οδηγεί σε λάθη εις βάρος της, με αποκορύφωμα το ματς της Καρδίτσας με τα τρία «κάλπικα» γκολ των γηπεδούχων, προσφορά του διαιτητή Βεργέτη από την Αρκαδία και του α΄ βοηθού του, είναι αυτό που ανησυχεί τους "κυανέρυθρους", ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης με την Λάρισα.

Βλέπετε για αυτή την φοβία των διαιτητών, σε ότι αφορά τα παιχνίδια της «Βασίλισσας», έχει φροντίσει η διοίκηση της ΑΕΛ, η οποία εδώ και ένα μήνα με διάφορες ανακοινώσεις, αμφισβητεί τις νίκες της μεθαυριανής αντιπάλου της, τις οποίες αποδίδει αποκλειστικά σε ευνοϊκά σφυρίγματα των διαιτητών!!! Αυτή η ψυχολογική πίεση που δέχονται, δεν επιτρέπει στους τελευταίους να έχουν καθαρό μυαλό, στην προσπάθειά τους μην τυχόν κάποιο λάθος σφύριγμά τους, ευνοήσει την ΒΕΡΟΙΑ, οπότε θα μπουν στο στόχαστρο των Λαρισαίων και αμέσως μετά θα βρεθούν «κρεμασμένοι στα μανταλάκια».

Για αυτό τον λόγο, θα πρέπει άμεσα η διοίκηση της Βεροιώτικης ΠΑΕ, αφού οι ορισμοί θα βγουν μέσα στην ημέρα, να ζητήσει για το ντέρμπι κορυφής της Τετάρτης με την ΑΕΛ, να οριστεί αξιολογημένος διαιτητής, από την SL1, προκειμένου να μην υπάρχει και το παραμικρό άλλοθι από πλευράς Λαρισαίων, ύστερα από μία επικείμενη νίκη της «Βασίλισσας».

Υ.Γ. Αλήθεια γιατί η λαλίστατη κατά τα άλλα διοίκηση της ΠΑΕ Λάρισα, δεν ζητάει αξιολογημένο διαιτητή για το παιχνίδι της Τετάρτης; Αυτό θα περίμενε κάποιος να γίνει, από αυτούς που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την δήθεν εύνοια της ΒΕΡΟΙΑΣ από διαιτητές της κατηγορίας. Μήπως τους "βολεύει" ένας... φοβισμένος ρέφερι, τύπου Βεργέτη;