ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1481 φορές

Χρειάζεται επειγόντως ροτέισον!

Η βαριά ήττα (5-2) στο εξ αναβολής παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στην θεσσαλική πόλη, έφερε αν μη τι άλλο προβληματισμό στις τάξεις της "Βασίλισσας".

Και δεν ήταν αυτή καθαυτή η ήττα που προβλημάτισε, αφού κάποια στιγμή φυσιολογικά θα ερχόταν, όσο η κακή εμφάνιση και ουσιαστικά η παράδοση άνευ όρων, σε ένα ντέρμπι που το έβλεπε όλη η Ελλάδα μέσω της ΕΡΤ3.

Αυτό βέβαια δεν ήρθε από μόνο του, αφού η ομάδα δείχνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι έχει ξεμείνει από δυνάμεις.

Η χρησιμοποίηση των ιδίων 13ων-14ων ποδοσφαιριστών και μάλιστα σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, με δυο αγώνες την εβδομάδα, σίγουρα έπαιξε τον κυριότερο ρόλο, αφού η ομάδα δείχνει "σκασμένη" και χωρίς αντοχές. Από την στιγμή μάλιστα που έχει ένα τόσο πλήρες ρόστερ, θα μπορούσαν κάλλιστα να ξεκουραστούν κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές και να χρησιμοποιηθούν ποιοτικοί παίκτες από τον πάγκο, όπου υπάρχουν αρκετοί (Καπνίδης, Κουάτενγκ, Μπλέτσας, Ποζογλου, Δημόπουλος, Παπαχρήστος, Ορφανίδης κ.α.) .

Το ροτέισον φαντάζει κάτι παραπάνω από αναγκαίο και μάλιστα άμεσα, από το ματς της Κυριακής στα Τρίκαλα κόντρα στον τοπικό ΑΟΤ, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη υπάρχει το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΛ που οι Βεροιώτες θα πρέπει να δώσουν ακόμα και την ψυχή τους για να φτάσουν στη νίκη - μισή άνοδο!