ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1206 φορές

Ένα μεγάλο... ευχαριστώ και όχι μόνο συγχαρητήρια στους διαιτητές - Υπήρχε παρατηρητής αγώνα στην Καρδίτσα;

Πολύ καλά έκανε η Αναγέννηση Καρδίτσας και με ανακοίνωσή της συνεχάρη δημόσια την διαιτητική τριπλέτα του αγώνα της με την πρωτοπόρο στον βαθμολογικό πίνακα ΒΕΡΟΙΑ.

Καλό θα ήταν όμως, να ανέφερε και τους πραγματικούς λόγους αυτών των συγχαρητηρίων, αφού ο συγκεκριμένος διαιτητής, "έβαλε το χεράκι του", ώστε να φθάσει ευκολότερα, στην κατά τα άλλα δίκαιη νίκη της.

Γιατί λοιπόν να μην δώσει συγχαρητήρια, όταν, πέρα από τις αμφισβητούμενες φάσεις, που όλες τις σφύριζε υπέρ των γηπεδούχων, τους χάρισε την γρήγορη ισοφάριση (1-1) με ένα ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ στο 2-2 (67'), έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Πασά που έβγαινε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα (στην αντεπίθεση έγινε το 3-2); Επίσης, πριν το 4ο γκολ της ΑΣΑ προηγήθηκε καταφανέστατο φάουλ στον Πασά, το οποίο δεν έδωσε, ενώ στο 5ο τέρμα ο σκόρερ είναι σε αντικανονική θέση!

ΥΓ1. Αλήθεια, ήταν τιμωρημένος ο προπονητής της ομάδας της Αναγέννησης Περικλής Αμανατίδης; Στα χαρτιά ναι, όμως στην πράξη όχι, αφού έδινε οδηγίες από την φισούνα που νοείται αγωνιστικός χώρος, στον οποίο δεν έπρεπε να βρίσκεται.

ΥΓ2. Πόσα άτομα περιφερόταν μέσα στον στίβο και γύρο από τον πάγκο της Αναγέννησης; Σίγουρα πάνω από 20. Αλήθεια, υπήρχε παρατηρητής αγώνα; Και αν ναι, γιατί ήταν εξαφανισμένος;