ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1068 φορές

Ανακοίνωση στήριξης από τον Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ "Θύρα 4"

Ανακοίνωση στήριξης στην «Βασίλισσα», μετά την βαριά ήττα που υπέστη στην Καρδίτσα, εξέδωσε ο Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ «Θύρα 4».

Αναλυτικά:

Μετά την τελευταία μας εκτός έδρας ήττα από την Καρδίτσα και βλέποντας ότι υπάρχει μία τάση κανιβαλισμού από εσωτερικούς και, κυρίως, εξωτερικούς παράγοντες, ακούγοντας κάποιους μεμονωμένους ψίθυρους ότι η ομάδα δεν έχει να δώσει άλλο, ότι δεν έχει υλικό, θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τη γνώμη της πλειοψηφίας των φιλάθλων.

Κύριοι, έχουμε ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας και αυτό φαίνεται από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα.

Όταν κάποιοι έχουν σαν στόχο χρονιάς να κερδίσουν την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ΕΜΕΙΣ έχουμε σαν στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Όταν κάποιοι είναι περήφανοι και καυχιούνται για μία νίκη της ομάδας τους με μεγάλο σκορ, ΕΜΕΙΣ είμαστε περήφανοι που σε τρία χρόνια ανεβήκαμε αγωνιστικά τρεις κατηγορίες, παρόλο που αδικηθήκαμε με την αναδιάρθρωση που έγινε και αναγκαστήκαμε, ενώ πήραμε το πρωτάθλημα, να παίξουμε στην ίδια κατηγορία.

Από τη μεριά μας, θα θέλαμε να κάνουμε ένα κάλεσμα στον κόσμο της Βέροιας να αγκαλιάσει και να στηρίξει την ομάδα μας στο υπόλοιπο της σεζόν. Κατανοούμε απόλυτα ότι είναι απογοητευμένοι και ξενερωμένοι με τα γεγονότα των τελευταίων ετών, αποτέλεσμα της κακής διοικητικής διαχείρισης του ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ, που είχε ως αποτέλεσμα τη διάλυση της ομάδας μας. Όσοι αγαπάμε αυτήν την ομάδα, όπως έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν σε μαύρες περιόδους, θα πρέπει να στηρίξουμε αυτήν και τις επιλογές της διοίκησης, που από το μηδέν κατάφεραν να δημιουργήσουν μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της Ελλάδος. Θέλουμε δίπλα μας φιλάθλους που να στηρίζουν την ομάδα στα δύσκολα όταν πραγματικά μας χρειάζεται και όχι να τη θυμούνται μόνο στις νίκες και στις φιέστες.

Επίσης, αξίζει ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στη νεολαία της πόλης, που έρχεται και στηρίζει την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ μας, δίνοντας παλμό και δυναμική στην κερκίδα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίχτες και το προπονητικό επιτελείο για τη μέχρι τώρα πορεία τους και να τους συμβουλεύσουμε να προσηλωθούν στο στόχο τους, που είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, και να κλείσουν τα αυτιά τους στις διάφορες ΚΟΝΤΕΣ Σειρήνες, που μαζί με τα φερέφωνά τους έχουν ως σκοπό να σας αποσυντονίσουν και να αμαυρώσουν τη μέχρι τώρα πορεία σας.

Υ.Γ. 1: Κλείνουμε την τηλεοράση και ερχόμαστε στο γήπεδο.

Υ.Γ. 2: Από μικρός μεγάλωσα με βυσσινί φανέλα

Κι αν άλλαξες, δε μ’ ένοιαξε, την ίδια έχω τρέλα

Θα ‘μαι εδώ για σένανε και θα σου τραγουδάω

Το στέμμα σου εκεί ψηλά για πάντα θα κρατάω

Υ.Γ. 3: «Άλκη είσαι αχτίδα φωτός για ένα καλύτερο μέλλον»