ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1393 φορές

Όντως τα είδε ολόκληρη η Ελλάδα! (video)

Για μία ακόμη φορά ο Αλεξάντερ Χαντιτάγκι, το αφεντικό της ΠΑΕ Καβάλα, νεοφερμένος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, στην χώρα μας και στην Ελληνική πραγματικότητα, έχει άποψη... επί παντός επιστητού.

Και ασχολούμαστε μαζί του, διότι αυτή την άποψη την εκφράζει δημόσια. Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τη ΒΕΡΟΙΑ, ξέσπασε μέσω δημοσιευμάτων κατά της διαιτησίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης, φιλοξενώντας μάλιστα και δήλωσή του, που αναφέρει μεταξύ άλλων "Σήμερα ολόκληρη η Ελλάδα είδε στην τηλεόραση αυτό που αντιμετωπίζουμε όλη την χρονιά! Θα έπρεπε να ντρέπονται!"

Όντως, αδιάψευστος μάρτυρας είναι ο τηλεοπτικός φακός της ΕΡΤ SPORTS, μέσα από τον οποίο όλοι είδανε, ότι προηγήθηκε καταφανέστατο οφσάιντ στο γκολ του ΑΟΚ που (σωστά) ακυρώθηκε, ενώ το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα της Καβάλας ήταν από αυτά που χαρακτηρίζονται ως... μαϊμού!!

Μάλιστα, για την συγκριμένη φάση, η έγκυρη εφημερίδα Sportime αναφέρει σε σχόλιό της στην διαδικτυακή της έκδοση:

"Στο Καβάλα – Βέροια διαιτητής, ο υποψήφιος για άνοδο στη Super League, Αναστασόπουλος εκ Χαλκιδικής! Πέναλτι – μνημείο στο «Α. Καραγιάννη». Ο Εμπερτ πέφτει από αδιευκρίνιστους, ακόμα, λόγους στο έδαφος μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι δείχνει την άσπρη βούλα".

Δείτε το βίντεο: