ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 846 φορές

Πρωταθλήτρια χειμώνα η «Βασίλισσα»

Ένα ακόμη εμπόδιο ξεπέρασε με επιτυχία η ΒΕΡΟΙΑ, περνώντας αυτή την φορά νικηφόρα από την Καβάλα, επί μιας ομάδας που δεν θα πρέπει να ξεγελάει η βαθμολογική της θέση, καθώς θα αποτελέσει «σκληρό καρύδι» για κάθε αντίπαλο.

Έτσι η "Βασίλισσα" συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικού πίνακα, μετά την 17η αγωνιστική (τελευταία του Α' γύρου) και μπορεί να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια χειμώνα, παρότι υπάρχει ακόμη εκκρεμότητα αρκετών αγώνων που έχουν αναβληθεί.

Παρότι αγωνίστηκε με ελλείψεις (Μπουκουβάλας, Οικονόμου), δύο παικτών στους οποίους στηρίζει το στυλ του παιχνιδιού της, η Βεροιώτικη ομάδα απέδειξε ότι έχει και βάθος στο ρόστερ της.

Κορυφαίος παίκτης της «Βασίλισσας» ήταν ο τερματοφύλακάς της Βελλίδης, που όποτε χρειάστηκε ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του, με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι της Καβάλας.

Ο Μουχάλης τα πήγε καλά ως αντικαταστάτης του Μπουκουβάλα ανασταλτικά, αφού δεν είχε τις επιθετικές επελάσεις του τελευταίου. Από την άλλη ο Πεταυράκης επωμίστηκε αυτός την ευθύνη να κατεβάζει από τα πλάγια την μπάλα και τα κατάφερε σε αυτό, αλλά ανασταλτικά παιδεύτηκε στην επανάληψη από τον προσωπικό του αντίπαλο.

Πολύ καλοί οι δύο στόπερ Σκόνδραςκαι Μαραγκός, έχασαν ελάχιστες μονομαχίες και είχαν σωστές τοποθετήσεις. Κορυφαία στιγμή του Μπλέτσα η τρομερή ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του, ενώ ο Γαβριηλίδης ήταν για μία ακόμη φορά ο παίκτης που τα έδωσε όλα και στα 90΄.

Όσο η ΒΕΡΟΙΑ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, οι Μούργος, Φοφανά από τα πλάγια αναστάτωναν τους αντιπάλους τους, ενώ ήταν και οι σκόρερ της ομάδας τους. Στην επανάληψη βοήθησαν αμυντικά κυρίως. Το ίδιο ισχύει και για τους δύο φορ, τον Πασά και τον Γιακουμάκη, μόνο που αυτοί δεν είχαν στο ενεργητικό τους κάποιο γκολ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης πραγματοποίησε 4 αλλαγές. Στο 68΄πέρασε τον Πόζογλου στην θέση του Φοφανά, θέλοντας να φρεσκάρει την επίθεσή του, στο 81΄άλλαξε κάπως την αμυντική του τακτική παίζοντας με τρία στόπερ, (5-4-1), αφού ο Δημόπουλος πήρε την θέση του Πασά και ο Παπαχρήστος του Μουχάλη (πέρασε στο αριστερό άκρο της άμυνας και ήρθε από δεξιά ο Πεταυράκης), ενώ αλλαγή σκοπιμότητας ήταν αυτή στο 90΄, με τον Καπνίδη να αντικαθιστά τον Γιακουμάκη.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»