ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2070 φορές

"Επαγγελματική" νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Καβάλα

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της SL2 πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία πέρασε και από την Καβάλα επικρατώντας με 2-0 του τοπικού ΑΟΚ, μπροστά σε 1500 περίπου φιλάθλους.

Η "Βασίλισσα" συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικού πίνακα, μετά την 17η αγωνιστική (τελευταία του Α' γύρου), ωστόσο υπάρχει και η εκκρεμότητα των αρκετών αγώνων που έχουν αναβληθεί.

Αγωνιστικά, η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά και πολύ γρήγορα πήρε "κεφάλι" στο σκορ.

Ήταν το 10' όταν ο Μούργος πήρε την μπαλιά από τον Γαβριηλίδη, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και έπιασε ένα συρτό διαγώνιο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα να καταλήξει στην δεξιά γωνία του Κυρίτση για το 1-0!

Η "Βασίλισσα" συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 25' διπλασίασε τα τέρματά της με πανέμορφο πλασέ του Φοφανά, ο οποίος δέχθηκε την τρομερή μπροστινή μπαλιά του Μπλέτσα (0-2).

Στο 29' έγινε η φάση που άλλαξε την μέχρι τότε ήρεμη εικόνα του αγώνα. Ο Στίκας έγινε κάτοχος της μπάλα και σχεδόν από το σημείο του πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα, όμως το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον α' βοηθό, με τους Καβαλιώτες παρόλα αυτά να πέφτουν πάνω του και να διαμαρτύρονται έντονα!

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 36' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μόνο ο διαιτητής είδε! Ήταν ο Εμπερτ που έπεσε στο έδαφος μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Γαβριηλιδη, με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ωστόσο, ο Μάρκος Βελλίδης είχε άλλη... άποψη, αφού αρχικά απέκρουσε το πέναλτι του Καϊούμπι και στη συνέχεια έδιωξε το κοντινό σουτ του ίδιου παίκτη, κρατώντας το 0-2 για την "Βασίλισσα"!

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τα λάθη και τη νευρικότητα να κυριαρχούν. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και προσπαθούσαν να βρουν ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, όμως δεν τα κατάφεραν.

Από την άλλη πλευρά οι Βεροιώτες αρκέστηκαν στο 0-2 και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σχεδόν σε κανένα σημείο την εστία της Καβάλας.

Στο 69' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, όταν μετά από σέντρα από αριστερά, η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Μούργου, όμως ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο.

Στο 81' ο ΑΟΚ πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε σωστά από τον διαιτητή καθώς προηγήθηκε καθαρό επιθετικό φάουλ στον Βελλίδη!

Τέλος, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπάουμαν έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ, αλλά ο Βελλίδης είπε και πάλι "όχι" στην κοντινή προβολή του παίκτη της Καβάλας, κρατώντας το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ!

Με αρκετά λάθη η διαιτησία του Αναστασόπουλου (Σ.Δ. Χαλκιδικής), ενώ με σωστότερες υποδείξεις ήταν οι δύο βοηθοί του, Μποζατζίδης (Μακεδονίας) και Τσακίρης (Δράμας).

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Θωμαϊδης (40' Μπάουμαν), Στίκας, Αρμάλας, Καραγιάννης (40' Μουσίγια), Σπάσιτς, Έμπερτ, Καϊούμπι (65' Γροσδάνης), Σαμπανίδης, Σταμένκοβιτς (85' Οκάν Σουλεϊμάν).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης (81' Παπαχρήστος), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Μούργος, Φοφανά (68' Πόζογλου), Γιακουμάκης, Πασάς (81' Δημόπουλος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 7/2