Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συνέτριψε τον Απόλλωνα Πόντου η "Βασίλισσα"!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 974 φορές

Συνέτριψε τον Απόλλωνα Πόντου η "Βασίλισσα"!

Μία ακόμη ευρεία εντός έδρας νίκη πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ, κερδίζοντας με 5-0 τον Απόλλωνα Πόντου, σε εξ' αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της SL2.

Η "Βασίλισσα" δείχνοντας και πάλι το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, την οποία φιλοδώρησε με 5 τέρματα, έχοντας μάλιστα... πολυφωνία στους σκόρερ της (Μούργος, Πασάς, Γαβριηλίδης, Φοφανά και Κουατένγκ)!

Έτσι, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά από τους διώκτες της, ενώ ακολουθεί την Κυριακή ένα ακόμη εντός έδρας ματς, αυτή τη φορά με τον Θεσπρωτό.

Οι Βεροιώτες μπήκαν... φουριόζοι στο ματς και μόλις στο 4' άνοιξαν το σκορ, όταν ο Μούργος έκανε τη σέντρα - σουτ, η μπάλα βρήκε λίγο στο πόδι του Καλογέρη και κατέληξε στα δίχτυα του Απόλλωνα, για το 1-0!

Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 7' η "Βασίλισσα" διπλασίασε τα τέρματά της, όταν μετά από σέντρα από αριστερά του Φοφανά, ο Μούργος στο δεύτερο δοκάρι έκανε την προβολή, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Πασά και κατέληξε στα δίχτυα!

Οι φιλοξενούμενοι μετά το πρώτο "σοκαριστικό" δεκάλεπτο, ισορρόπησαν τον ρυθμό και στο 20' είχαν μια καλή στιγμή, όταν ο Σουντουρά έκανε την κούρσα και μπήκε στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ, πάσαρε στον Εσαλο, αλλά έκοψε τη μπάλα ο Πεταυράκης πριν ο παίκτης του Απόλλωνα προλάβει να απειλήσει.

Στο τελευταίο 20λεπτο του πρώτου μέρους οι "κυανέρυθροι" ήταν καταιγιστικοί! Στο 26' μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα από δεξιά, ο Πασάς έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση, αλλά η μπάλα βρήκε σε κεφάλι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.

Στο 29' ο Πασάς σούταρε σχεδόν από το ύψος του πέναλτι όμως έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια! Στο 30' το σουτ του Γαβριηλίδη μετά από μπαλιά του Πασά, αποκρούστηκε σωτήρια με τα πόδια από τον Πίτκα!

Στο 32' ωραία προσπάθεια του Μούργου και σέντρα από δεξιά, ο Γιακουμάκης κατέβασε ωραία τη μπάλα αλλά το σουτ που έκανε δεν ήταν δυνατό και κατέληξε στην αγκαλιά του Πίτκα. Στο 39' φάουλ - γέμισμα του Μούργου, κεφαλιά του Σκόνδρα από το ύψος του πέναλτι, ο Πίτκας απέκρουσε εντυπωσιακά!

Στο 40' η ΒΕΡΟΙΑ τριπλασίασε τα τέρματά της, όταν ο Πασάς έκανε την κούρσα από δεξιά, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή "έσπασε" τη μπάλα για τον επερχόμενο Γαβριηλίδη, που με δυνατό σουτ έγραψε το 3-0!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι "κυανέρυθροι" πέτυχαν και τέταρτο γκολ, όταν μετά από ωραία μπροστινή μπαλιά του Οικονόμου για τον Φοφανά, αυτός μπήκε στην περιοχή του Απόλλωνα και πλάσαρε ιδανικά τον Πίτκα, γράφοντας το 4-0!

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, κάτι απολύτως λογικό αφού το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί. Ο Παύλος Δερμιτζάκης προχώρησε σε αλλαγές με σκοπό να ξεκουράσει βασικούς παίκτες του, αφού ακολουθούν συνεχόμενα ματς, αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής με τον Θεσπρωτό.

Στο 69' ο Φοφανά έπιασε το σουτ από το ημικύκλιο αλλά ο Πίτκας απέκρουσε τη μπάλα, ενώ στο 72' μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, με τους Τσιμίκα και Ενομό να μη μπορούν να νικήσουν τον Βελλίδη.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 77' ο νεοαποκτηθείς Τσαρλς Κουάτενγκ, όταν λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς, έπαιξε ωραία το "ένα-δύο" με τον Πασά και με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσέτσιλας (Γρεβενών), με βοηθούς τους Φαλτάκα (Γρεβενών) και Καμπερίδη (Καβάλας).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζακης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας (60' Μουχάλης), Πεταυράκης, Σκόνδρας (60' Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (60' Πόζογλου), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (76' Καπνίδης), Φοφανά (76' Κουάτενγκ), Πασάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πατί, Σουντουρά (73' Φράγκος), Ενομό, Νασέρ (61' Λουφάκης), Τσιμίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ελέ, Εσαλό.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS