• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 407 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τι δήλωσε ο Π. Δερμιτζάκης μετά το σπουδαίο διπλό στην Ξάνθη

Μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι της Ξάνθης επί του τοπικού ΑΟΞ με 3-0, ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε τα εξής:

"Έγινε ένα καλό παιχνίδι από δύο μεγάλες και ιστορικές ομάδες. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ένα ματς της SuperLeague. Προσπάθησαν και οι δύο ομάδες να πετύχουν το μέγιστο.

Εμείς ήρθαμε για να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην Ξάνθη, αγωνιστικά και τακτικά, ώστε να πάρουμε τη νίκη, μιας και είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θέλαμε επίσης να εκμεταλλευτούμε το μεγάλο διάστημα που είχε η Ξάνθη να αγωνιστεί. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει για την συνέχεια.

Δεν κρίθηκε ακόμα τίποτα, είναι πολύ νωρίς. Είμαστε μια ομάδα που από την αρχή στήθηκε για να είναι στο γκρουπ των πρωτοπορών. Θεωρώ ότι είμαστε σοβαροί και έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας, κάτι που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο".

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: "Θα το κοιτάξουμε αν βρεθεί κάτι καλό, αλλά αυτό που προέχει είναι τα παιδιά που αγωνίζονται μέχρι τώρα και έφεραν την ομάδα εδώ που βρίσκεται αυτή τη στιγμή".