ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1781 φορές

Πάει για ακόμη μία μεταγραφή η «Βασίλισσα»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, στην συνέντευξη τύπου μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Πιερικό (4-1), σε σχετική ερώτηση της «Κ» έβγαλε… είδηση!

Ο έμπειρος τεχνικός δεν έκρυψε ότι η ομάδα του κινείται για μία ακόμη μεταγραφή, για παίκτη που θα κάνει την διαφορά, αποφεύγοντας όμως να αναφέρει την θέση που παίζει, παρά την επιμονή μας.

Συγκεκριμένα ο Καβαλιώτης τεχνικός είπε: «Έχουμε τρεις αναβολές αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, για τη ΒΕΡΟΙΑ είναι δύο αγώνες. Αυτά τα παιχνίδια θα οριστούν να γίνουν εμβόλιμα και επειδή οι μήνες είναι συγκεκριμένοι για να παίξουμε όλα τα παιχνίδια και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να έχουμε την ποιότητα, που είναι δεδομένη, αλλά και να αυξήσουμε την ποσότητα των παικτών, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην δυσκολία του πρωταθλήματος.

Κάναμε τρεις μεταγραφές πολύ προσεκτικές, ίσως κάνουμε και άλλη μία, για να κλείσουμε το ρόστερ της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Δεν θα ήθελα να πω σε ποια γραμμή θα είναι η επόμενη μεταγραφή, θα είναι όμως καλύτερη από τα παιδιά που αυτήν την στιγμή έχουμε. Να μην ξεχνάμε ότι εδώ που είμαστε, αυτή η ομάδα αγωνίζεται και αυτά τα παιδιά φέρνουν τις επιτυχίες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη «Βασίλισσα» αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό. Γι’ αυτό μεταξύ άλλων κοιτούν και περιπτώσεις από τη Super League, με τα ονόματα που φιγουράρουν να είναι αυτά των έμπειρων Γιώργου Δεληζήση και Χρήστου Λισγάρα.

Κανείς εκ των δύο δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές των ομάδων τους τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο, υπάρχει μία σημαντική διαφορά. Ο Δεληζήσης είναι μία ξεχωριστή περίπτωση για τον Άρη καθώς έχει άλλη σχέση με τη διοίκηση, προσέφερε για χρόνια στους «κιτρινόμαυρους» και δεν θα ήταν εύκολο να φύγει από τη Θεσσαλονίκη. Ο Λισγάρας  ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης πως το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσει, όμως ο ίδιος δεν δείχνει να είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Οι Βεροιώτες παρακολουθούν τις εξελίξεις και ταυτόχρονα εξετάζουν και κάποιες άλλες πιο… εφικτές περιπτώσεις.