ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 610 φορές

Πασάς: «Στόχος η άνοδος και η θέση του πρώτου σκόρερ»

Η Βέροια δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια και ένας από τους λόγους αυτής της εκρηκτικής αρχής, είναι αναμφίβολα ο Γιάννης Πασάς. Ο 31χρονος εξτρέμ μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και στον Νότη Χάλαρη για αυτή το εντυπωσιακό ξεκίνημά του.

Η Superleague 2 έχει ξεκινήσει για τα καλά και ήδη υπάρχουν ομάδες που κάνουν την διαφορά για την άνοδο στην κατηγορία. Είναι εύκολα αντιληπτό ποιες ομάδες ετοιμάζονται για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια και ποιες όχι. Ανάμεσά τους, είναι η Βέροια, η οποία έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο, με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ένας από τους πρωταγωνιστές είναι αναμφίβολα ο Γιάννης Πασάς. Ο 31χρονος εξτρέμ έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω του και όχι άδικα. Μετράει ήδη οκτώ γκολ και δύο ασίστ σε 10 συμμετοχές και το αξιοσημείωτο, είναι πως έχει πετύχει τα μισά τέρματα της ομάδας του φέτος. Ο ίδιος, μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό του ξεκίνημα, τους στόχους αλλά και τις επιλογές του από την Superleague 1.

Αναλυτικά είπε:

Πως αισθάνεσαι για το ξεκίνημα της φετινής σεζόν;

«Αισθάνομαι χαρούμενος και ευτυχισμένος με αυτό το ξεκίνημα, όμως το σημαντικό είναι να υπάρχει διάρκεια ώστε να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο ενόψει της δύσκολης συνέχειας»

Ποιο είναι το μυστικό που έχεις καταφέρει να βρεις δίχτυα με τέτοια συχνότητα;

«Όταν υπάρχει καλή ψυχολογία όλα φαίνονται πιο εύκολα αλλά σίγουρα με έχουν βοηθήσει κ οι συμπαίκτες μου γι’ αυτό. Το κάθε γκολ, δίνει και μία παραπάνω δύναμη για την συνέχεια»

Είσαι από τους έμπειρους ποδοσφαιριστής της Superleague Πιστεύεις αυτό σε βοηθάει και γιατί;

«Βοηθάει σίγουρα γιατί η Superleague 2 είναι μια κατηγορία που θέλει παίχτες με εμπειρία, οπότε είναι και αυτός ένας παράγοντας που έχω ξεκινήσει έτσι»

Τι ιδιαίτερο έχει η Superleague 2 φέτος;

«Είναι ότι η πρώτη θέση δεν δίνει εισιτήριο για την Superleague 1 αλλά οδηγεί σε μπαράζ. Αυτό κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ανταγωνιστικό και κάνει το κάθε παιχνίδι έναν μικρο «τελικό».»

Ποιοι είναι οι δικοί σου στόχοι και οι στόχοι της Βέροιας;

«Το να βγω πρώτος σκόρερ θα ήταν ένας καλός στόχος. Για την ομάδα μου είναι να είμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και στο τέλος να πετύχουμε την άνοδο, που είναι και ο μεγάλος μας στόχος»

Από την Superleague 1 τι έχεις ξεχωρίσει και αν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που σε έχει εντυπωσιάσει;

«Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον συγκεκριμένο αλλά θα υπήρχαν πολλοί που θα μπορούσα να αναφέρω. Υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές στην κατηγορία και θα ήταν άδικο να αναφέρω μερικούς»

Τι διαφορά έχει η Βέροια από τις προηγούμενες ομάδες σου και έχεις κάνει τόσο καλούς αριθμούς;

«Υπάρχει μια διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα, υπάρχει οργάνωση σε όλους τους τομείς, ηρεμία και καλό κλίμα στην ομάδα. Όλα αυτά είναι αρκετά για να δοθεί το κατάλληλο κίνητρο σε εμάς να τα πηγαίνουμε καλά»

Γιατί θεωρείς, πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες ποδοσφαιριστές;

«Γιατί δεν παίρνουν τις ευκαιρίες που θα έπρεπε και όσο να ναι έχουμε ξενομανία. Είναι φανερό, ειδικά στις μεγάλες ομάδες. Για αυτό και οι Έλληνες αποχωρούν στο εξωτερικό για να αγωνιστούν»

Νότης Χάλαρης
www.bnsports.gr