ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1142 φορές

Άγγιξε το διπλό η ΒΕΡΟΙΑ στη Λάρισα, έφυγε με τον βαθμό (1-1)

Μια ανάσα από το να σπάσει την αρνητική παράδοση και να πάρει την πρώτη της νίκη στη Λάρισα, κόντρα στην τοπική ΑΕΛ έφτασε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Η "Βασίλισσα" προηγήθηκε με τον Φοφανά στο 90ο λεπτό του αγώνα, όμως δύο λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε από τον Ακούνια!

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο ματς με πολλές μονομαχίες, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την κατοχή της μπάλας και τη ΒΕΡΟΙΑ να είναι πολύ πιο επικίνδυνη και να δείχνει πιο οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 5' για τη "Βασίλισσα" όταν το σουτ του Γιακουμάκη κατέληξε στην αγκαλιά του Θεοδωρόπουλου.

Στο 22' το σουτ του Πασά σταμάτησε σε αντίπαλο αμυντικό, ενώ στο 33' η ΒΕΡΟΙΑ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά οι Γιακουμάκης και Μούργος δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την σέντρα του Πόζογλου και να στείλουν από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα!

Στο 36' ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Πασά, ενώ τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Σκόνδρα από πολύ καλή θέση δεν βρήκε στόχο!

Στο 43' ο Μούργος έκανε το σουτ αλλά ο Θεοδωρόπουλος είπε και πάλι "όχι".

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε να ελέγχει το ματς και να είναι πιο επικίνδυνη. Στο 55' ο Πόζογλου έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Σκόνδρας προσπάθησε με κεφαλιά ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι να βρει τη μπάλα, αλλά αντί για αυτήν μπήκε ο ίδιος στα δίχτυα της ΑΕΛ!

Στο 73' ο Πεταυράκης έκανε επέλασε από αριστερά, έβγαλε και την σέντρα αλλά πριν η μπάλα φτάσει στον Μούργο την έδιωξαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

Στα τελευταία λεπτά οι Λαρισαίοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και έγιναν πιο απειλητικοί. Στο 83' ο Βελλίδης μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Μαυριά, ενώ δύο λεπτά αργότερα την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γιάκου.

Στο 90' η "Βασίλισσα" πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Φοφανά δέχθηκε την μπαλιά του Ορφανίδη, σύγκλινε προς την περιοχή της ΑΕΛ και με ένα συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου γράφοντας το 0-1!

Ωστόσο, η χαρά των Βεροιωτών κράτησε πολύ λίγο, αφού δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν και έφεραν το ματς στα ίσια, όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Γλυνού, ο Ακούνια σε γυριστό σουτ νίκησε τον Βελλίδη γράφοντας το τελικό 1-1!

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Μηνούδης – Βρούζος (Πιερίας)

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαϊδανός (64' λ.τρ Θ. Παπαγεωργίου), Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Ταχάρ (55' Νικολιάς), Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (71' Κ. Παπαγεωργίου), Συμελίδης (55' Γλυνός), Μπαντιμπανγκά (71' Γιάκος), Ακούνια.

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (68' Ράμος), Μούργος (81' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Πόζογλου (68' Φοφανά), Πασάς, Γιακουμάκης (86' Δημόπουλος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 6/12...