Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Βασίλισσα» για φίλημα - Η εικόνα των παικτών της
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 948 φορές

«Βασίλισσα» για φίλημα - Η εικόνα των παικτών της

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της SL2, μέσα σε οκτώ μέρες σημείωσε, η ΒΕΡΟΙΑ και συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, στον βαθμολογικό πίνακα του βορείου ομίλου, όπου έχει «γαντζωθεί» από το ξεκίνημά του!

Η «Βασίλισσα» επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 του ΑΟ Τρικάλων, ένα σκορ που φαντάζει μικρό, αφού είχε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την κυριαρχία, χάνοντας μάλιστα πολλές ευκαιρίες.

Τελικά, ο Σάββας Μούργος που φέτος κάνει μια εξαιρετική χρονιά, ήταν αυτός που "ξεκλείδωσε" την άμυνα των φιλοξενούμενων στο 66΄, χαρίζοντας ένα απόλυτα δίκαιο τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης παρέταξε την ίδια 11άδα με τους τελευταίους αγώνες, με μόνη αλλαγή τον Παπαχρήστο στην θέση του τιμωρημένου Πεταυράκη.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Βελλίδης, ο οποίος είχε ένα εύκολο απόγευμα και τις λίγες φορές που χρειάστηκε ήταν σταθερός. Στα άκρα της άμυνας, που βοήθησαν περισσότερο επιθετικά πλαγιοκοπώντας την αντίπαλη άμυνα με απόλυτη επιτυχία, έπαιξαν οι Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος.

Σταθερή αξία το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, που το αποτελούσαν οι Μαραγκός, Σκόνδρας, που και αυτοί στο χθεσινό παιχνίδι είχαν... δουλειά μόνο στο τελευταίο 10λεπτο.

Ως αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Οικονόμου, Γαβριηλίδης, με τον πρώτο να κάνει πολύ δουλειά, κυρίως στον ανασταλτικό τομέα και τον Καβαλιώτη άσσο να είναι ίσως για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα κάτω από τα στάνταρ του, στα οποία μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα.

Οι δύο ακραίοι μεσοεπιθετικοί Μούργος και Πόζογλου είχαν μεγάλα κέφια και ταλαιπώρησαν την αντίπαλη άμυνα, κυρίως ο πρώτος, που πολλές φορές σύγκλινε στο κέντρο για να οργανώσει, ενώ πέτυχε και το «χρυσό» τέρμα της ομάδας του.

Μπορεί να μην σκόραραν οι δύο επιθετικές αιχμές Πασάς και Γιακουμάκης, όμως ήταν μία διαρκής απειλή για την αντίπαλη εστία και είχαν μεγάλη συμμετοχή στη νίκη.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός στο 76΄ «έριξε» στο παιχνίδι τον Ράμος στην θέση του Πόζογλου, σαν τρίτο αμυντικό χαφ, αλλάζοντας τον σχεδιασμό σε 4-2-3-1, με έναν από τους Πασά, Γιακουμάκη να «πλαγιάζει» αριστερά.

Στο 85΄οι Μουχάλης, Δημόπουλος με την είσοδό τους στην θέση των Παπαχρήστου, Μούργου αντίστοιχα, ενίσχυσαν την αμυντική γραμμή της ομάδας τους, την  οποία άρχισαν με σέντρες να επισκέπτονται οι Τρικαλινοί, γυρίζοντας τον σχεδιασμό σε 5-3-2.

Τέλος, για να κερδηθεί χρόνος, πέρασε στον αγώνα ο Φοφανά, στην θέση του Γιακουμάκη στα τελευταία λεπτά.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS