ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 579 φορές

Δερμιτζάκης: "Είμαι ικανοποιημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο" (video)

Για την νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ μίλησε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Παύλος Δερμιτζάκης, στην κάμερα της ΕΡΤ3:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ ωραίο καθώς αντιπροσωπεύει την κατηγορία. Γενικά ήταν πάρα πολύ καλές ομάδες και παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά το παιχνίδι, είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο καθώς, παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε και αντιδράσαμε και το γυρίσαμε. 

Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, αφού παρότι είχαμε το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω, δεν το εκμεταλλευτήκαμε.

Ο ΠΑΟΚ Β μας πίεσε είχε την κατοχή και μας απειλούσε ολοένα και πιο συχνά, με στόχο να φτάσει στην ισοφάριση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά για το πρώτο τους ημίχρονο και όχι για το δεύτερο».

Ο Πάμπλο Γκαρσία από την πλευρά του ανέφερε:

«Όπως έχω πει τα παιδιά χρειάζονται περισσότερη εμπειρία. Όλα αυτά τα ματς είναι πολύ σημαντικά για αυτούς. Όλη αυτή η κατάσταση, το πώς παίζεται η μπάλα, είναι ένας σημαντικός παράγοντας γι’ αυτούς.

Γενικά, η SL2 τους βοηθάει να αναπτυχθούν και να μεγαλώσουν. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι τους ευχαριστώ κυρίως για το δεύτερο ημίχρονο, όπου έβγαλαν μεγάλη δύναμη.

Σε παιχνίδια όπως το σημερινό, οι παίκτες μου χρειάζονται μερικές λεπτομέρειες. Σ' αυτές κρίνονται όλα. Ξέρω ότι ανήκουμε στον ΠΑΟΚ Β και τα παιδιά πρέπει να γίνουν καλύτερα.

Γνωρίζω ότι στην SL2 υπάρχουν καλοί διαιτητές, αλλά νιώθω ότι επειδή ως ΠΑΟΚ Β δεν μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, δε μας δίνουν αρκετή σημασία. Οι παίκτες μου, δουλεύουν πολύ σκληρά για κάθε παιχνίδι και νομίζω ότι αξίζουν τον σεβασμό όλων».