ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 806 φορές

Πρώτο διπλό με ανατροπή για την "Βασίλισσα"!

Το πρώτο της διπλό στο φετινό πρωτάθλημα της SL2 πανηγύρισε η ΒΕΡΟΙΑ, που συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής!

Η "Βασίλισσα", στο πλαίσιο της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής, πέρασε δύσκολα από τη Νέα Ευκαρπία, επικρατώντας με 2-1 της Β' ομάδα του ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα!

Παρότι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ (2' Πανίδης), οι Βεροιώτες δεν πτοήθηκαν και με ένα ξέσπασμα μέσα σε ένα τρίλεπτο κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή (23' Γιακουμάκης, 25' Πασάς).

Στο πρώτο ημίχρονο η "Βασίλισσα" ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως στην επανάληψη η εμφάνιση των "κυανέρυθρων" προβλημάτισε, αφού οι γηπεδούχοι παρότι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα για μεγάλο διάστημα, ήταν αυτοί που έδειχναν πιο ομάδα, με τους Βεροιώτες να παρουσιάζονται κουρασμένοι, να μη μπορούν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να κάνουν πολλά λάθη, που ευτυχώς δεν τα πλήρωσαν.

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ

2' Μετά από κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Πανίδη που πλάσαρε εύστοχα τον Βελλίδη και έγραψε το 1-0!

4' Οι Βεροιώτες ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Γιακουμάκη, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

17' Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Φασίδη να βρίσκει με μπροστινή μπαλιά τον Πανίδη, αλλά αυτός με διπλή προσπάθεια να μη μπορεί να νικήσει τον Βελλίδη!

23' Σέντρα σουτ του Πόζογλου, η μπάλα κατέληξε στον Γιακουμάκη που με "λόμπα" από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

25' Ο Παναγιώτου τράβηξε καθαρά τον Γιακουμάκη στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γιάννης Πασάς (1-2).

28' Σέντρα - σουτ του Τάχατου από δεξιά, ο Βελλίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

33' Σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Πόζογλου δεν μπόρεσε να πιάσει το ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα κατέληξε στον Πασά που απο καλή θεση έπιασε το σουτ, αλλά χτύπησε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.

36' Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σπυρίδη από τον Πόζογλου, ο διαιτητής θεώρησε σωστά ότι δεν υπήρξε παράβαση.

51' Δυνατό μαρκάρισμα από πίσω του Σαλαμούρα στον Μούργο, με αποτέλεσμα ο παίκτης του ΠΑΟΚ να αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα!

52' Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ με τον Γαϊτανίδη να μπαίνει από αριστερά και να σουτάρει, αλλά τον Βελλίδη να αποκρούει δύσκολα.

61' Δυνατό μακρινό σουτ του Μούργου, αποκρούει δύσκολα ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

63' Ωραία προσπάθεια του Τσαούση και σέντρα από δεξιά για τον Πανίδη, όμως ο Βελλίδης βγήκε και μπλόκαρε.

78' Αποβολή για τον Πεταυράκη με 2η κίτρινη καθώς έκοψε τη μπάλα με το χέρι.

86' Δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Τάχατο που έκανε θέατρο!

90'+ Σουτ του Μπλέτσα έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μπουργάνης.

Διαιτητής: Καλατζής (Δέλλιος, Καμπερίδης)

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Τάχατος, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Μελετίδης (46’ Ουεντραόγκο), Σαλαμούρας, Τζίμας (46’ Χατζηστραβός), Σπυρίδης (70’ Γρόσδης), Φασίδης (46’ Γαϊτανίδης), Πανίδης (70’ Γκορντεζιάνι).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαραγκός, Πεταυράκης, Οικονόμου (57’ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Μούργος (77’ Ράμος), Πόζογλου (88' Παπαχρήστος), Πασάς, Γιακουμάκης (77’ Φοφανά).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR