Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αυτή την ΒΕΡΟΙΑ θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοί της!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 734 φορές

Αυτή την ΒΕΡΟΙΑ θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοί της!

Το ξεκίνημα της «Βασίλισσας» στο φετινό πρωτάθλημα της SL2 μπορεί να θεωρηθεί ως ιδανικό!

Μπορεί οι εμφανίσεις της να μην ήταν και οι καλύτερες δυνατές, με αποτέλεσμα να θεωρούνται τόσο η νίκη της πρεμιέρας επί της Αριδαίας, όσο και η ισοπαλία στον Βόλο με τη Νίκη την 2η αγωνιστική, ως «επαγγελματικές», όμως αυτό το ξεκίνημα της δίνει το δικαίωμα να φιγουράρει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, στο Κυριακάτικο παιχνίδι της με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και χαροποίησε τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου, αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους που την διοικούν.

Το τελείως διαφορετικό πρόσωπο που έδειξε, οι πολλές ευκαιρίες που είχε, τα τρία τέρματα που πέτυχε, γενικά η φαντασία και το πάθος στο παιχνίδι της, είναι αυτό που θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοί της.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, το 4-4-2 με το οποίο ξεκίνησε ο Παύλος Δερμιτζάκης και έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, δείχνει να ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα του, η οποία ξεκίνησε με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, πλάγιους μπακ-χαφ τους Μπουκουβάλα, Πεταυράκη και στόπερ τους Σκόνδρα, Μαραγκό.

Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Οικονόμου και Γαβριηλίδης, ακραίοι μεσοεπιθετικοί οι Μούργος, Πόζογλου, ενώ η δυάδα της κορυφής αποτελούταν από τους Γιακουμάκη και Πασά. Μετά τις πέντε αλλαγές που πραγματοποίησε ο Καβαλιώτης τεχνικός, από το 58’ μέχρι το 70’, άλλαξε τον σχηματισμό σε 3-5-2.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Ένα… βαρετό απόγευμα πέρασε ο Βελλίδης, αφού ήταν απλός θεατής σε όλο το παιχνίδι. Πολύ καλή δουλειά έκαναν οι Μπουκουβάλας, Πεταυράκης οι οποίοι πλαγιοκοπούσαν συνεχώς την περιοχή της Βολιώτικης ομάδας, ενώ ο Μαραγκός και ο Σκόνδρας όποτε χρειάστηκε είχαν θετικές επεμβάσεις, ενώ ο δεύτερος ήταν και ο σκόρερ του τελευταίου τέρματος της ομάδας του.

Καλή δουλειά στο κέντρο από τους Γαβριηλίδη, Οικονόμου, με τον πρώτο να βοηθάει και στο επιτελικό κομμάτι. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Μούργο, η καλύτερη με τα χρώματα της ομάδας του, ενώ ο Πόζογλου θύμισε τον περσινό καλό εαυτό του. Πολύ καλό επιθετικό δίδυμο έχουν κάνει οι Πασάς, Γιακουμάκης, με τον ένα να ανοίγει διαδρόμους στην αντίπαλη περιοχή για τον άλλο, άσχετα αν ο δεύτερος δεν έχει σκοράρει ακόμη.

Όταν όλα κρίθηκαν, κλήθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Ράμος, Φοφανά, Ισαακίδης, Ράμος και Ντίνας, οι οποίοι προσπάθησαν να δώσουν το κάτι παραπάνω, χωρίς όμως να μπορέσουν να φθάσουν σε ένα τέταρτο τέρμα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS