Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τσαλουχίδης: "Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν το... κορόιδο της κατηγορίας"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 971 φορές

Τσαλουχίδης: "Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν το... κορόιδο της κατηγορίας"

Για την αγωνιστική εικόνα της Εθνικής ομάδας μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Γιώτης Τσαλουχίδης, ενώ αναφέρθηκε και στην Super League 2:

Όσον αφορά την Super League 2 ήταν καυστικός:

«Για εμένα ήταν υποβάθμιση δεν ήταν αναδιάρθρωση αυτό που έγινε. Μπήκαν πολλές ομάδες ξαφνικά. Άργησε να αρχίσει, άλλοι έμπαιναν και άλλοι έβγαιναν. Η Βέροια πήρε πρώτη αδειοδότηση και ήταν συνεπέστατη στις ημερομηνίες. Νομίζω ήταν το... κορόιδο της κατηγορίας».

Για την Εθνική ομάδα:

«Η εθνική είναι υπόθεση όλων μας. Όταν είσαι σε μεταβατικό στάδιο είναι λογικό να υπάρχουν πολλές αλλαγές σε πρόσωπα. Όσον αφορά τον κορμό, πλέον πολλά παιδιά είναι στο εξωτερικό. Θα περάσει αρκετός καιρός για να γίνει πάλι δυνατή η εθνική. Έχει καλούς παίκτες, αλλά δεν έχει έναν πραγματικό αγωνιστικό αρχηγό» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ας μην ξεχνάμε ότι όταν σταματήσουν ο Ρονάλντο και ο Μέσι θα είναι πρότυπα. Πείτε μου έναν στην Ελλάδα που θέλουν να τον μοιάσουν. Κάποτε υπήρχε οδηγός, τώρα υπάρχουν ράγες και το τρένο πηγαίνει ευθεία. Είμαστε και σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό γι' αυτό πρέπει να είμαστε πιο ελαστικοί στην κριτική. Τους ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να τους αδικήσει κανείς, ακόμη και με την Ισπανία ήταν καλοί. Έχουμε και πολλούς νεαρούς. Ο Έλληνας έχει μεγάλο ταλέντο και στις κατάλληλες συνθήκες φαίνεται.»

Υπογράμμισε ότι: «Έχουμε σκεφτεί αν υπάρχει κορμός; Εγώ όταν ξεκίνησα ήταν κάποιοι άλλοι μπροστά μου και με τράβηξαν να φτάσω κάπου. Τώρα βλέπουμε μία ευθεία στην ποιότητα. Έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο, βασίζεται στην ταχύτητα και στην δύναμη. Πρέπει να έχουμε υπομονή και κάποια στιγμή θα βρούμε τον δρόμο μας. Ακόμη και στις ακαδημίες βλέπουμε ότι δεν αφήνουν τα παιδιά να ντριπλάρουν. Εμείς όταν ξεκινήσαμε βγάζαμε το ταλέντο μας από την... αλάνα. Όταν το βάζεις σε... καλούπια από μικρό δεν θα βγάλει το ταλέντο του.

Αλλάζουμε, βέβαια, και εύκολα προπονητές. Είμαι υπέρ της παραμονής γιατί τώρα τελευταία βλέπω κάτι θετικό. Γιατί να το αλλάξουμε; Εμένα μου άρεσε η εθνική στα δύο τελευταία παιχνίδια, απλώς, δεν της βγήκαν οι φάσεις. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την Ισπανία που έχει τόσο γρήγορες εναλλαγές της μπάλας.»

Κατέληξε λέγοντας: «Αν μου έλεγαν να βάλω τρεις αμυντικούς θα έβαζα τον Μανωλά, τον Μαυροπάνο και τον Μιχαηλίδη. Για τον Μιχαηλίδη θέλει υπομονή, κάποια στιγμή θα τον καλέσουν. Θα δώσει πολλά στην αμυντική τριπλέτα.»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS