Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε η "Βασίλισσα" στον Βόλο!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1053 φορές

Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε η "Βασίλισσα" στον Βόλο!

Μια μέτρια ΒΕΡΟΙΑ κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο φινάλε της αναμέτρησης του Βόλου και να «κλέψει» τον βαθμό από την τοπική Νίκη.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της SL2, στο Πανθεσσαλικό στάδιο και μπροστά σε 1000 περίπου φιλάθλους, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και τη «Βασίλισσα» να μην τα παρατάει και να παίρνει τον έναν βαθμό στην εκπνοή!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν περισσότερο απειλητικοί. Στο 7’ και στο 18’ με σουτ μέσα από την περιοχή ο Τζοβάρας έστειλε τη μπάλα άουτ στην πρώτη περίπτωση, ενώ στην δεύτερη ανάγκασε τον Βελλίδη να αποκρούσει σε κόρνερ.

Η ΒΕΡΟΙΑ στην πρώτη της επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ! Ήταν το 30’ όταν ο Μούργος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ της Νίκης και μέσα από έναν όμιλο παικτών, στην αρχή όλοι πίστεψαν ότι ο Ράμος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά τελικά ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε σε πλάτη παίκτη της Νίκης και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1!

Η απάντηση της Νίκης ωστόσο ήταν άμεση, αφού στο 36’ έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Τζοβάρα στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Πάνου από δεξιά!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία, με τους Βεροιώτες να αντιμετωπίζουν και πάλι προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους.

Στο 46’ ο Τζιώρας μπήκε από δεξιά, «έσπασε» την μπάλα στον Τζοβάρα αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε άουτ.

Η ΒΕΡΟΙΑ άγγιξε το γκολ στο 55’ όταν ο Οικονόμου εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Νίκης!

Στο 65’ ο Τζιώρας έστειλε από καλή θέση τη μπάλα άουτ, έπειτα από άστοχη έξοδο του Βελλίδη, ενώ δέκα λεπτά αργότερο ο Μπουκουβάλας έκανε τη σέντρα για τον Πασά, αλλά το γυριστό σουτ του τελευταίου αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Μπάγιτς.

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Πόζογλου εκτέλεσε το κόρνερ και ο νεοεισελθόν Περδίκης σούταρε από κοντά, άουτ.

Στο 81’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, ενώ η  ΒΕΡΟΙΑ ήταν αυτή που έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γηπεδο. Ο Τσουκαλάς εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια και με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Βελλίδη, γράφοντας το 2-1 για τη Νίκη Βόλου!

Ωστόσο, η «Βασίλισσα» είπε την τελευταία της κουβέντα στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πασά από τον Ανδρέου, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Πασάς, γράφοντας το τελικό 2-2!

Διαιτητής: Αντωνίου (Σταΐκος, Κουκούμης)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία (81' Μέτσε), Τζιώρας, Ροχάνο (90' Μπόσιο).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (84’ Ντίνας), Ράμος (60’ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (70’ Περδίκης), Πασάς, Μούργος (60’ Πόζογλου).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 15/11…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS