Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ: Φιλική ήττα από τον ΠΑΟΚ Β’ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1042 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Φιλική ήττα από τον ΠΑΟΚ Β’ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Φιλική ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ από την Β’ ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Σουρωτής, στον τελευταίο της φιλικό αγώνα, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η «Βασίλισσα» δεν άξιζε την ήττα, καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους, όμως πλήρωσε και πάλι κάποιες αδράνειες στην άμυνά της, ενώ επιθετικά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

1’ Σουτ του Χατζιστραβού έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βελλίδη.

2’ Ο Μπαϊντού μπαίνει στην περιοχή του ΠΑΟΚ αλλά ο Ταλιχμανίδης πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει.

16’ Ωραία ατομική προσπάθεια του Γιακουμάκη και σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε την τελευταία στιγμή σε πόδια και κατέληξε κόρνερ.

22’ Ο Πανίδης βγάζει ωραία μπαλιά για τον Κουλούρη και αυτός μέσα από την Βεροιώτικη περιοχή πλασάρει εύστοχα τον Βελλίδη γράφοντας το 1-0!

29’ Ο Γιακουμάκης βγάζει σε θέση βολής τον Μπαϊντού, αυτός πλασάρει από πάνω τον εξερχόμενο Ταλιχμανίδη αλλά η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

34’ Σουτ – βολίδα του Πόζογλου αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και από πλάγια θέση, ο Ταλιχμανίδης απογειώνεται και διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ!

36’ Ο Βελλίδης πέφτει στα πόδια του Χατζιστραβού και αποσοβεί τον κίνδυνο.

49’ Ανατροπή του Γιακουμάκη μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, ο διαιτητής υποδεικνύει να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τον παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ να βρίσκεται επί δύο λεπτά στο έδαφος και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες!

61’ Κεφαλιά του Γαβριηλίδη από καλή θέση, δεν βρίσκει στόχο.

67’ Μετά από λάθος του Μπλέτσα στο κέντρο, ο Κούτσιας έκλεψε τη μπάλα, πέρασε δύο αμυντικούς της «Βασίλισσας» και τον Βελλίδη, αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων!

68’ Ο Γιακουμάκης σπάει τη μπάλα στον Μούργο, αυτός σουτάρει από καλή θέση με τη μπάλα να χτυπάει σε πόδια αμυντικών, να παίρνει ύψος και να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Π.Α.Ο.Κ. και στη συνέχεια κόρνερ!

76’ Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, με τον Λύρατζη από αριστερά να βγάζει τη σέντρα στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπου ο Κούτσιας κέρδισε μια μονομαχία, κατέβασε τη μπάλα και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0!

80’ Σουτ του Κούτσια λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρια της Βεροιώτικης εστίας και στην επαναφορά ο Φασίδης με κεφαλιά ψαράκι την έστειλε λίγο άουτ.

84’ Δυνατό σουτ του Γαβριηλίδη λίγο έξω από την περιοχή, φεύγει δίπλα από το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

85’ Ο Φασίδης μόνος με τον γκολκίπερ της ΒΕΡΟΙΑΣ Παπαδόπουλο, τον πλασάρει αλλά ο τελευταίος αποκρούει σωτήρια.

87’ Καλό σουτ του Γαβριηλίδη φεύγει λίγο άουτ.

89’ Ο Κούτσιας κλέβει τη μπάλα και βγαίνει μόνος με τον Παπαδόπουλο, αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχειρεί φεύγει άουτ.

Διαιτησία: Τικόζογλου (Κουφός - Παπαδοπούλου)

Π.Α.Ο.Κ. (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Καντέ, Ταχάτος, Κουλούρης, Σαλαμούρας, Πανίδης, Χατζιστραβός, Τζίμας.
Έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Λύρατζης, Κόλλινς, Αποστολόπουλος, Μελετίδης, Σπυρίδης, Γρόσαλης, Κούτσιας, Φασίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης (60’ Παπαδόπουλος), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (69’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός (60’ Δημόπουλος), Οικονόμου (60’ Ντίνας), Μπλέτσας (75’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (75’ Πασάς), Πόζογλου (60’ Μούργος), Μπαϊντού (69’ Φοφανά).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25/10…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS