Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Πρόβα τζενεράλε» για τη ΒΕΡΟΙΑ ενόψει της πρεμιέρας της SL2
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 472 φορές

«Πρόβα τζενεράλε» για τη ΒΕΡΟΙΑ ενόψει της πρεμιέρας της SL2

Αφού αναβλήθηκε το αρχικά προγραμματισμένο για την Κυριακή (24/10) φιλικό της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Πανσερραϊκό, οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» έκλεισαν νέο φιλικό με την Β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχε παίξει και την προηγούμενη Κυριακή στην Σουρωτή (2-2).

Το φιλικό θα γίνει στο ίδιο γήπεδο, στις εγκαταστάσεις του «δικεφάλου», σήμερα Σάββατο 23/10 και θα αρχίσει στις 3 μμ.

Θα είναι ουσιαστικά η «πρόβα τζενεράλε» για τους Βεροιώτες, μία εβδομάδα πριν την εκκίνηση του πρωταθλήματος, που τους βρίσκει να αγωνίζονται στην Φιλιππούπολη της Λάρισας με τον τοπικό Απόλλωνα Λάρισας, το ερχόμενο Σάββατο 30/10.

Στο σημερινό φιλικό, κόντρα σε μία ομάδα που θα την βρει στο δρόμο της και στο πρωτάθλημα, ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει την ευκαιρία να ελέγξει την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών που έχει στη διάθεσή του.

Τόσο ο Πασάς όσο και οι Γιακουμάκης, Ράμος, που μεσοβδόμαδα έδειξαν να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν, αναμένεται να δώσουν το παρόν στον σημερινό αγώνα.

Σίγουρα θα απουσιάσει ο Μυστακίδης, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και τον ακολουθεί από τις πρώτες μέρες που ήρθε στην ομάδα, κάτι που δεν του έχει επιτρέψει να αγωνιστεί στα τελευταία φιλικά παιχνίδια.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS