Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για τα γήπεδα - Απάντηση της "Κ"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 825 φορές

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για τα γήπεδα - Απάντηση της "Κ"

Στην Δευτεριάτικη έκδοσή της η εφημερίδα "ΚΕΡΚΙΔΑ" δημοσίευσε ένα κείμενο, το οποίο αναδημοσίευσε και το kerkidasport.gr, όπου αναφερόταν στα γηπεδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (δείτε εδώ).

Το κείμενο αυτό, δεν θίγει σε καμία περίπτωση την ΠΑΕ, την οποία όχι μόνο δικαιολογούμε αλλά και επαινούμε, ρίχνοντας το βάρος στο αλαλούμ που επικρατεί με τις συνεχείς αναβολές της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αναφέρει:

"Δημοσιεύματα και φωτογραφίες που αναπαρήχθησαν στο διαδίκτυο κάνοντας λόγο περί προβληματικού προγραμματισμού συντήρησης των αγωνιστικών χώρων της ομάδας μας, αποτελούν προϊόντα… μυθοπλασίας και τα διαψεύδουμε κατηγορηματικά.

Ο προγραμματισμός, οι συντηρήσεις και οι επανασπορές τόσο στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, όσο και στο Προπονητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου έχουν ολοκληρωθεί εγκαίρως με απόλυτη επιτυχία.

Επιπρόσθετα, η επιλογή άλλων γηπέδων για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων αποτέλεσε μέρος ακριβώς αυτού του πετυχημένου σχεδιασμού ώστε στην έναρξη του πρωταθλήματος η Βέροια και όλες οι φιλοξενούμενες ομάδες να αγωνίζονται στο γήπεδό μας σε έναν εξαιρετικό χλοοτάπητα.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται, απεικονίζοντας τη σημερινή κατάσταση των γηπέδων μας".

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

Θα περιμέναμε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ να ευαισθητοποιηθεί και στην περίπτωση της δημοσίευσης από συγκεκριμένο σάιτ (κυριότητας του υπεύθυνου του γραφείου τύπου της ομάδας), όταν ανήρτησε την επομένη του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, φωτογραφίες και βίντεο που πλήττουν το κύρος της "Βασίλισσας", αφού ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσίαζε το γήπεδο της Βέροιας σαν "ζούγκλα"!

Κλείνοντας, χωρίς να θέλουμε σε καμία περίπτωση να έρθουμε σε αντιδικία με την ΠΑΕ, υπογραμμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο δημοσίευμά μας, το οποίο αναπαρήγαγαν διάφορα πανελλαδικά σάιτ, έχουμε να πούμε ότι και μόνο που τα γήπεδα δεν ήταν έτοιμα στην 10η Οκτωβρίου, ημερομηνία που κανονικά θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα της SL2 και η ομάδα έψαχνε γήπεδο για να δώσει το φιλικό με τον Πανδραμαϊκό, αυτό και μόνο μιλάει από μόνο του!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS