ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1157 φορές

Πάει για νέο μεταγραφικό χτύπημα η «Βασίλισσα»!

Μπορεί να πέρασε αρκετός καιρός από τότε που ανακοίνωσε τα τελευταία της μεταγραφικά αποκτήματα η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας μόνο με σταυρωμένα χέρια δεν κάθονταν!

Μελέτησαν αρκετές περιπτώσεις καλών και ποιοτικών ποδοσφαιριστών και κατέληξαν σε αυτούς που έκριναν καταλληλότερους, με τους οποίους το τελευταίο χρονικό διάστημα ήρθαν σε επαφή για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις τους και να προχωρήσουν τις διαδικασίες απόκτησής τους.

Ένας από αυτούς είναι ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός Ντομινίκ Μαλονγκά, ο οποίος αναμένεται να φτάσει απόψε το βράδυ στην πόλη της Βέροιας. Αύριο Παρασκευή θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί επίσημα από τους «κυανέρυθρους», αποτελώντας σίγουρα μια σπουδαία κίνηση για τη «Βασίλισσα του βορρά».

Οι μεταγραφές όμως δεν σταματούν, αφού οι Βεροιώτες βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με 2-3 ακόμη ικανούς ποδοσφαιριστές από Ισπανία και Γαλλία, τους οποίους εκτός απροόπτου θα ανακοινώσουν μέχρι το Σάββατο.

Σιγά - σιγά λοιπόν βλέπουμε ότι γεμίζουν τα… κενά στο έμψυχο δυναμικό και όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, μέχρι την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας (27/07) αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, ώστε ο προπονητής Χοσέ Γκρανέρο να προχωρήσει στο "δέσιμο" της ομάδας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν σήμερα μόνο πρωί στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, ενώ αύριο Παρασκευή θα έχουν διπλή προπόνηση, στις 8 π.μ. και στις 7 μ.μ.