ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1028 φορές

Φιλική νίκη της "Βασίλισσας" επί του Πανδραμαϊκού

Φιλική νίκη με σκορ 3-1 πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ το απόγευμα της Κυριακής (10/10) στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας, επί του Πανδραμαϊκού.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, μέσα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα, αφού ήταν μέτρια στο πρώτο μέρος και καλύτερη στην επανάληψη.

Όλα τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Γαβριηλίδης στο 49' με ωραία προβολή, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Οικονόμου με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0!

Το 3-0 για την "Βασίλισσα" πέτυχε στο 72ο λεπτό ο Μούργος με ωραίο συρτό σουτ, ενώ στο 77' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπερούκα (η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και άλλαξε πορεία) για το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γαβράς από την Ημαθία.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (46' Παπαδόπουλος), Μπουκουβάλας (46' Μουχάλης), Πεταυράκης (46' Παπαχρήστος), Σκόνδρας (46' Δημόπουλος), Μαραγκός (60' Περδίκης), Μπλέτσας (46' Οικονόμου), Γαβριηλίδης (60' Ισαακίδης), Ορφανίδης (46' Μούργος), Γιακουμάκης (60' Μωυσίδης / 75' Μπεκιαρίδης), Φοφανά (60' Τασιόπουλος), Μπαϊντού (46' Πόζογλου).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κιουμουρτζής, Ζηλιαχώβαλης, Κονταξής, Αϊβάζης, Τουμανίδης, Καζαντζίδης, Σωτηράκης, Μπελμάνι, Παυλίδης Γ., Γιαννόπουλος, Μπερούκας.
Έπαιξαν και οι: Κεχαγιάς, Γρηγοριάδης, Μπάμπαλης, Τουλκέρης, Κόφφας, Αχαλινόπουλος, Καπουσούζης, Ζήσης, Παυλίδης Π.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ...