Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η φάση του γκολ της Καρδίτσας που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των Βεροιωτών!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1627 φορές

Η φάση του γκολ της Καρδίτσας που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των Βεροιωτών!

Δύο λεπτά πριν το φινάλε της παράτασης, κρίθηκε ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στη ΒΕΡΟΙΑ και την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-1), με το γκολ που πέτυχε ο Γκίνη.

Συγκεκριμένα, μετά από φάουλ του Λώττα από αριστερά, ο Κοτσώνης γέμισε με το κεφάλι στην καρδιά της άμυνας της "Βασίλισσας", όπου πετάχτηκε ο Γκίνη και με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Οι Βεροιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον βοηθό για οφσάιντ, αλλά δεν άλλαξε κάτι, με το 0-1 να μένει έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή και τους Καρδιτσιώτες να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο που σας παρουσιάζουμε, ο σκόρερ της Καρδίτσας (Νο22) φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από τον Σκόνδρα, που είναι ο τελευταίος αμυντικός της ΒΕΡΟΙΑΣ (η φάση θα φανεί καλύτερα στο βίντεο), ενώ ο βοηθός στο βάθος βρίσκεται εκτός θέσης και πιθανότατα για τον λόγο αυτό έχασε και την φάση, η οποία έκρινε το ματς!

Επίσης, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και για μια φάση στο 43' του αγώνα, όταν ο Πασάς έβγαινε μόνος με τον αντίπαλο γκολκίπερ και ανατράπηκε βίαια από τον Λαρρέα (τελευταίος παίκτης), ο οποίος όμως είδε μόνο την κίτρινη κάρτα του διαιτητή!

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS