ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1080 φορές

Πανέτοιμη η "Βασίλισσα" για το πρώτο επίσημο ματς με την Αναγ. Καρδίτσας

Τον πρώτο της φετινό επίσημο αγώνα δίνει η «Βασίλισσα του Βορρά» στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, μιας και την Κυριακή 26/9 στις 16:00, υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Θα είναι ένα γερό τεστ για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της SL2 (αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει στις 10/10), απέναντι σε έναν ενισχυμένο μεταγραφικά και πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως παρουσιάζεται μέχρι σήμερα στα φιλικά της παιχνίδια η Αναγέννηση, η οποία δεν κρύβει τις φετινές της φιλοδοξίες, αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία.

Τα αγωνιστικά προβλήματα από την «Βασίλισσα» δεν λείπουν, αφού ο Π. Δερμιτζάκης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Δημόπουλο και Μυστακίδη που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα βρίσκονται στην αποστολή, με την τελική 20αδα να ανακοινώνεται λίγη ώρα πριν το παιχνίδι.

Οι Βεροιώτες προπονήθηκαν για τελευταία φορά το πρωί του Σαββάτου (25/9) στο Δημοτικό στάδιο, ενώ για το βράδυ της ίδιας μέρας είναι προγραμματισμένο δείπνο, όπου θα παραβρεθεί όλη η ομάδα. Επίσης, σύσσωμη η αποστολή της "Βασίλισσας" θα γευματίσει και το μεσημέρι της Κυριακής, πριν τον αγώνα.

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ KERKIDASPORT.GR ΣΕ LIVE ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ...