ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1472 φορές

Επέστρεψε ο Μπεν, έρχονται Μαλονγκά και μεταγραφές!

Στην πόλη της Βέροιας επέστρεψε αργά το βράδυ της Δευτέρας ο περσινός πρώτος σκόρερ της «Βασίλισσας του βορρά», Μοχάμεντ Μπεν.

Ο 25χρονος επιθετικός, που είχε εξασφαλίσει άδεια από το προπονητικό τιμ λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική ομάδα της χώρας του, θα ξεκινήσει προπονήσεις από αύριο Τετάρτη, με τους «κυανέρυθρους» να περιμένουν παράλληλα τις προτάσεις που θα φέρει ο μάνατζέρ του για ενδεχόμενη παραχώρησή του σε άλλο σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Ντομινίκ Μαλονγκά, ο οποίος θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του και να υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο, με απολαβές ιδιαίτερα υψηλές για τα δεδομένα του συλλόγου!

Επίσης, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθούν άλλες 1-2 μεταγραφικές κινήσεις, ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας έως την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας (27/07) θα έχει κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του φετινού ρόστερ.

Όσον αφορά τους Καλτσά και Μπαργκάν, τους οποίους η Βεροιώτικη ΠΑΕ είχε… βγάλει στο σφυρί μιας και τα συμβόλαιά τους τελειώνουν το ερχόμενο καλοκαίρι, δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα κάποια ικανοποιητική πρόταση για την απόκτησή τους και όπως δείχνουν τα πράγματα θα μείνουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Κατά τα λοιπά, οι «κυανέρυθροι» συνεχίσουν τις προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, ανεβάζονται καθημερινά ρυθμούς μετά το ρεπό της Κυριακής.

Χθες Δευτέρα προπονήθηκαν πρωί - απόγευμα, ενώ σήμερα μόνο πρωί. Αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, στις 8 το πρωί και στις 6:30 το απόγευμα.

Τη στιγμή αυτή στις προπονήσεις της «Βασίλισσας» συμμετέχουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Βασιλειάδης, Ουνγιαλίδης, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Τσιάμης, Μουρατίδης, Όστοϊτς, Βάσκες, Αλιατίδης, Κουκουράκης, Παρσόπουλος, Εσπάρθα, Βεργώνης, Κατσούλης, Παυλίδης, Ντόγος, Πλαβούκος, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Μεληκιώτης, Μάνος.

Τέλος, στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας δεν άλλαξε κάτι, με τους "κυανέρυθρους" να πηγαίνουν στις 25/07 στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσουν την Skoda, στις 30/07 να αγωνίζονται στα Γιάννινα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ και στις 13 Αυγούστου να υποδέχονται τον "Αγιαξ της Ηπείρου" στο Δημοτικό στάδιο.

Στο πρόγραμμα είναι δύο ακόμη φιλικά με τον Πανθρακικό στις 6 και 17 Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να έχουν αποφασιστεί ακόμη οι έδρες, ενώ γίνονται προσπάθειες να κλειστούν κάποια ακόμη παιχνίδια με υποψήφιες ομάδες τη Νίκη Βόλου και την Κέρκυρα.