ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 987 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω... Κυπέλλου

Η απόφαση της ΕΠΟ για την διεξαγωγή των αγώνων της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος την ερχόμενη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, όπου θα συμμετέχει και η ΒΕΡΟΙΑ, φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών της "Βασίλισσας".

Έτσι, στον αέρα βρίσκεται το ματς της Τετάρτης 22/9 με αντίπαλο τον Πιερικό στην Κατερίνη, καθώς ακόμη δεν έχει αποφασιστεί από τους υπεύθυνους των δύο ομάδων, αν θα διεξαχθεί ή όχι, ενώ σίγουρα αναβάλλεται (για άλλη μία φορά) το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή (26/9) στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

ΔΥΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η "Βασίλισσα" συνεχίζει την προετοιμασία της, με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη να βλέπει με ικανοποίηση τα προβλήματά του να ελαττώνονται, καθώς οι Πεταυράκης και Δημόπουλος ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα.

Έτσι, οι μοναδικοί "πονοκέφαλοι" για τον Καβαλιώτη τεχνικό είναι αυτοί τη στιγμή οι Απόστολος Σκόνδρας (διάστρεμμα) και Στέλιος Πόζογλου (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), οι οποίοι αναμένεται να επανέλθουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Παρασκευή 13/8: ΒΕΡΟΙΑ - Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 4-0 (Ταγαροχώρι)

Σάββατο 28/8: Δόξα Δράμας - ΒΕΡΟΙΑ 3-3 (Δράμα)

Τετάρτη 1/9: Παραλίμνιο – ΒΕΡΟΙΑ 1-2 (Ξηροπόταμος Δράμας)

Σάββατο 4/9: ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΟΚ 0-1 (Δημοτικό Στάδιο Βέροιας)

Παρασκευή 10/9: ΒΕΡΟΙΑ – Ηρακλής 0-1 (Δημοτικό Στάδιο Βέροιας)

Τετάρτη 15/9: Μακεδονικός - ΒΕΡΟΙΑ 0-1 (Νεάπολη Θεσσαλονίκης)

Τετάρτη 22/9: Πιερικός - ΒΕΡΟΙΑ (Κατερίνη)  ?

Κυριακή 26/9: Κύπελλο Ελλάδος

Κυριακή 3/10: ΑΕΛ – ΒΕΡΟΙΑ (Αλκαζάρ Λάρισας)