Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φιλική ήττα από τον Ηρακλή για την «κουρασμένη» ΒΕΡΟΙΑ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1001 φορές

Φιλική ήττα από τον Ηρακλή για την «κουρασμένη» ΒΕΡΟΙΑ

Μέτρια εμφάνιση και εντός έδρας ήττα για την «Βασίλισσα του βορρά» στο φιλικό της Παρασκευής (10/9) από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Οι Βεροιώτες, που έπαιξαν με τρεις βασικές απουσίες λόγω τραυματισμού (Σκόνδρας, Δημόπουλος, Πόζογλου), παρουσιάστηκαν κουρασμένοι, χωρίς φαντασία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους και κάνοντας αρκετά λάθη.

Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο, με τους φιλοξενούμενους να είναι ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους να γίνονται πιο απειλητικοί στην επανάληψη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ είχε την πρωτοβουλία αλλά επιθετικά δεν δημιούργησε πολλούς κινδύνους προς την αντίπαλη εστία, ενώ αμυντικά δεν κινδύνεψε.

Στο 12’ ο Μπουκουβάλας πάσαρε μέσα στην περιοχή στον Μανσούρ Φοφανά αλλά το πλασέ του τελευταίου ήταν χαλαρό και δεν ανησύχησε τον Παλαβράκη. Στο 22’ ο Παπαχρήστος προσπάθησε να απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μπεϊντού από κοντά πλάσαρε άουτ.

Ο Ηρακλής απείλησε πρώτη φορά στο 34’ με απευθείας φάουλ του Σόουζα που κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 45’ ο Κωστούλας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Βελλίδη.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ είχε καλύτερες στιγμές για να σκοράρει αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί.

Στο 52’ ο Πασάς έβγαλε μόνο τον Μπεϊντού αλλά ο αυτός πλάσαρε άουτ από πολύ καλή θέση. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπεϊντού έκανε την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Πασά μέσα από την περιοχή έφυγε λίγο άουτ.

Στο 68’ ο γκολκίπερ Γρηγοριάδης έβγαλε δύσκολα το σουτ του Πασά, ενώ στο 81’ και πάλι ο Πασάς απείλησε την εστία του Ηρακλή αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει με κοντινή κεφαλιά τον αντίπαλο γκολκίπερ!

Τελικά, αυτός που κατάφερε να πετύχει το γκολ ήταν ο Ηρακλής, καθώς στο 84’ ο Μπαστακός έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην Βεροιώτικη περιοχή, γύρισε ανενόχλητος και πλάσαρε εύστοχα τον Παπαδόπουλο, γράφοντας το τελικό 0-1.

Στο 87’ ο Μουχάλης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μελτζανίδης (Παπαδάκης, Χριστοδούλου)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (46’ Παπαδόπουλος), Μπουκουβάλας (60’ Μουχάλης) , Παπαχρήστος, Μαραγκός, Πεταυράκης (71’ Περδίκης), Μπλέτσας (71’ Ράμος), Γραβιηλίδης (46’ Οικονόμου), Ορφανίδης (60’ Μυστακίδης), Πασάς (82’ Ισαακίδης), Φοφανά (60’ Ντίνας), Μπεϊντού (71’ Μούργος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης (62’ Γρηγοριάδης), Πανάγου, Μανωλάκης, Κωστούλας, Χρουσιέλ (68’ Σγουρής), Παπαστεργιανός, Πήλιος, Μασούρας (82’ Μακιλτζής), Κάκκο (75’ Μαρινάκης), Σόουζα (62’ Ματίας), Μπαστακός (86’ Φακής).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS