ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 837 φορές

Σήμερα το μεγάλο φιλικό της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον ΠΑΟΚ

Σήμερα Σάββατο (4/9) στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, θα γίνει το μεγάλο φιλικό παιχνίδι της «Βασίλισσας» κόντρα στον ισχυρό ΠΑΟΚ.

Το ματς διεξάγεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των γηπεδούχων για την Super League 2 και των φιλοξενούμενων για την έναρξη της Super League 1 το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Θα είναι το πρώτο παιχνίδι, μετά από 1,5 χρόνο που θα γίνει με την παρουσία φιλάθλων, οι οποίοι αναμένεται να καλύψουν το 60% της πληρότητας του γηπέδου, λόγω του ονόματος και του μεγέθους του αντιπάλου της ΒΕΡΟΙΑΣ, αλλά και για να δουν οι φίλοι της «Βασίλισσας» για πρώτη φορά φέτος, όλα τα αποκτήματα της ομάδας τους.

Η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ, ενώ όπως τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Βεροιώτικη ΠΑΕ, σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων για την είσοδο σε όλες τις Θύρες του γηπέδου, θα είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης το τελευταίο εξάμηνο. Για την είσοδο ανηλίκων 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Ενώ για τους κάτω των 12 ετών, αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.